2777
2789
عنوان

کیا بچه زیر دوسال یا بیشتر دارن😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 56 پست
وای خداکنه دوسال و نیمه هر روز برام یک ماه میگذره الان دندونای اسیاش داره درمیاد هر شب ده بار بیدار ...

الهی عزیزم اگر شرایطشو داری کمکی بگیر

کارای خونه رو حداقل بکنه برات

به خودت برس غذای مقوی بخور قرص تقویتی بخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمن دوسال و چهارماهشه خیلی شیطونه تا چهارماهگی کولیک داشت بعد اونم هشت ماهگی دندون دراوردن و واکسن و راه افتادن و شیطنت و ......تا دلت بخواد بچه اذیت داره حوصله میخواد واقعا 

الان بنظر خودم دوماهه از پوشک و شیر گرفتمش اذیتش کمتر شده فقط بازی میکنه و دوس داره باهاش صحبت کنم نسبت به قبل خیلی اذیتاش کمترشده  

عزیزم وقتی مادر افسرده و خسته باشه بچه هم‌بدتر بدقلقی میکنه و این مثل یه چرخه میشه،بچه که نمیتونه ازاین چرخه خارج بشه پس‌شما باید سعی کنید شرایط رو درست کنید

اول بررسی کن ببین بچه واقعا نسبت به همسن و سالاش بدقلق و سخته یانه اگر واقعا هست برو پیش یه روانشناس کودک حرررفه ای کمکتون میکنن 

اگر نیست اونجا شماباید سعی کنید به خودتون و زندگیتون کمک کنید،هفته ای دوسه ساعت هم که شده بچه رو خونه ی مادراتون بزارید و باهم وقت بگذرونید،سعی کن باشگاه بری یا توجمع های دوستانه قرار بگیری

صبح هاپیاده روی برو حتی شده نیم ساعت چهل دقیقه

عزیزم پسر منم همینه یک سال و پنج ماهس ما هم دیگه روابطمان عین قبل نیس با همسرم اما باید تلاش کنیم بچ ...

وای پسر منم میزنه تو صورت خودش به خصوص وقتی کاری که میخواد انجام نمیدم حتی سرشو میکوبونه به زمین هررر کاری هم کردم باز تکرار میکنه

وای عزیزم منم دقیقا همینم. یعنی در طول روز یه دیالوگ غیر بچه با همسرم ندارم. داریم از هم دور میشیم. دلم برای خود قبل بچه تنگ شده. ولی چاره ای نیست. ما خواستیم به دنیا بیان. باید خوب باشیم. این روزای وابستگی اونا هم تموم نیشه. حتی دلمون برای این روزا تنگ میشه. نگران نباش

من چی بگم پس که دوقلوی یک سال و نیم دارمانقدر دعوا میکنن تمام صورتشون زخمهروزی نیست از دستشون گریه ن ...

عزیزممم کاش برای منم دوقلو بود حذاقل این عذابو یه بار میکشیذم تازه منه بیچاره همش هم سرکار بودم با این وضعم

وای پسر منم میزنه تو صورت خودش به خصوص وقتی کاری که میخواد انجام نمیدم حتی سرشو میکوبونه به زمین هرر ...

اره دختر منم همینجور بود اینقدر سرشو میزد همه جا الان پسرمم تکرار میکنه ببین گلم اینا میگذره و بنظرم تا پنج سالگی واقعا سخته تا یکم درک پیدا کنن پس صبور باش من بچه اولم شش سالش هست تازگی یکم بهتر شده 

عزیزم درکت میکنم روزای سختش داره تموم میشه دو به بعد مستقل میشه راحت میشه مطمئن باشکم‌کم برمیگردیم ب ...

این همش الکیه ۲ به بعد اوکی میشه مال منکه نشد

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

دقیقا بعضی روزا گریم میگیره ۳ سالشه خیلی تحرک داره اصلا خسته نمیشه هرروز پارک میبرمش شهر غریبو دورم هستم دست تنها باز شما مادرتو دو نفرو دورت داری 

لحظه های عاشقانه ک پیشکش دوتا هستن دوتا کلام حرفم نمیتونیم تنها حتی اشپزخونه بزنیم هی میان صداو ..

عزیزممم کاش برای منم دوقلو بود حذاقل این عذابو یه بار میکشیذم تازه منه بیچاره همش هم سرکار بودم با ا ...

خیلی سخته دوقلو

سختیش دو برابر نیست شاید ۵ برابره

با همه چیشون کنار میام ولی دعواهاشون کلافم میکنه همش دارن میزنن همو

بچه ی منم لنگ بچه ی شماست!خستهههههه تر از خسته امبا قرص های روانپزشک سر پا هستم!تازه من دست تنها هست ...

من که با پسرم‌میریم فروشگاه همش میخواد همه چیو بریزه به هم یا تو سبد هر چی هس میخواد بریزه بعد بچه های هم قد و قواره اش با تعجب بهش نگاه میکنن و آرومن همین باعث میشه بگم شاید بچه ی من غیرطبیعیه پس شما هم مث منی