2777
2789
عنوان

کیا بچه زیر دوسال یا بیشتر دارن😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 56 پست

پادکست حرف شنوی بچه ها و لجبازی رو گوش بده رایگانم هس

ایشالا حل میشه مشکلت

@Taraghi_kudak

اینو کپی کن بفرس ایتا آبی بشه بزن روش

پادکستا توی این کاناله سنجاق شده

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
ای خواهر اصلاااا نمیموند هیچچچ کجا ن تو گهواره ن رو زمین ن بغل ن ننو هیچیییی ..اینم امتحان کردیم شد ...

منم تا ۶ماهگی تو بغلم نشسته میخوابیدم ولی بعدش باز رو زمین یه ۵ساعتی میخوابید از بچگی کلا خوابش کمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم برای حرفات عزیزم اتفاقا دو بار با روانشناس صحبت کردم و باز یه نوبت ذیگه گرفتم کلا بچه ی من سخ ...

عزییییزدلمممم❣میدونم‌واقعا کنار اومدن با بچه های سخت خیییلییی خسته کننده ست خیلی انرژی ادمو میگیره درمورد مادرتون هم‌حق داریدی واقعا تواین سن هم‌نمیشه بچه رو مهد گذاشت یا سپرد دست غریبه

ولی چقدرخوشحال شدم که میرید پیش روانشناس😍یه سری تکنیک هاهست که‌ بهتون میگه انجام میدین شرایط خیییلییی بهتر میشه

این روزای سخت هم‌میگذره و‌کوچولوتون بزرگ‌میشه🫂از راه دور خداقوت میگم‌بهت مامانه قوی و صبوری😘😘

دختر من الان ۱۱ ماهشه دقیق از روزی ک دنیا اومده تا خود ۷ صبح بیداره حسرت خواب شد مونده ب دلم شیرم بزور میخوره ریفلاکس و حساسیت داره فقط تو خواب اونم فقط ۶۰ میل غذام نمیخوره ریزه میزه مونده

عزییییزدلمممم❣میدونم‌واقعا کنار اومدن با بچه های سخت خیییلییی خسته کننده ست خیلی انرژی ادمو میگیره د ...

ممنونم عزیزم چقدررر حس خوبی گرفتم از حرفات چقدر دل مهربونی داری مرسی🥲😘☺️

من پسرمو رو این تاب ها هست تشکی  

میزاشتم برو تحقیق کن اگه خوب بود بخر تابش بده هم بچه بازی کنه هم آروم سه ان شاءالله 

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

دوستان زینک پلاس بخرید و بخورید خیلی تاثیر داره براتون انرژی میگیرید

پسر مت ۵ سالشه اونم خیلی اذیت داره منم بارها از دستش گریه کردم و خودزنی کردم😭😭

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤