2777
2789
عنوان

مامانی که دختر دارید لطفا کمک

154 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

من درباره تکون خوردن بچه م سوال دارم. میگن حرکات و دختر و پسر تو دوران جنینی با هم متفاوته. مثلا دخترا دیرتر حرکت میکنن و اوایلش هم مشت و لگد نیست😃

اولش مثل حرکت پروانه و این چیزاست. 

حالا من یه مشکلی که دارم اینه که هنوز زیاد چیز واضحی احساس نکردم. به غیر از دو سه شب پیش. ولی همینم که احساس میکنم اصلا مرتب نیست مثلا یه بار الان حس میکنم یه وقت تا ۲۴ ساعت یا بیشتر هیچی حس نمیکنم. این طبیعیه؟ الان یه روزه که به جز احساس نبض روی شکمم، اصلا حرکاتشو حس نمیکنم. خیلی نگرانم. شماها هم ایتطوری بودید؟

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من اینطوری بود پسرهام خیلی شیطون تربودن  دخترم اروم بود     طبیعیه ولی خیلی ن ...

آخه هفته پیش رفتم. روم نمیشه برم دوباره. میخوام یه کم هم تمرین صبر کنم انقدر بی قراری نکنم😔

خدا همه بچه هاتونو نگه داره براتون😊

آره بیشترطبیعی هست اون نی،نیت حتمادخترآرومیه منم دخملم زیادحرکت نمیکردالان اروم وعزیزه،ولی محض اطمین ...

چقدر خوب

منم دوس دارم دخترم آروم باشه. 

خدا حفظش کنه

تو هفته اي كه شما هستي جنين كوچيكه أكثر حركاتشو نمي فهمي

آره میدونم

اتفاقا واسه سونوی آنومالی رفتم انقدر دست و پا میزد دکتره نمیتونست انگشتاشو ببینه. ولی من اصلا حس نمیکردم. ولی اون مال دو هفته پیش بود. دیگه خسته شدم از انتظار

دوس دارم مدام حرکت کنه تا هر لحظه از سلامتیش باخبر باشم

آره میدونم اتفاقا واسه سونوی آنومالی رفتم انقدر دست و پا میزد دکتره نمیتونست انگشتاشو ببینه. ولی من ...

انشالله چند هفته ديگه كاملا احساس مي كني

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞