2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 83451 بازدید | 748 پست

سلام دوستان

یه کانالی معرفی میکنم تو ایتا

برای هر مشکلی راه چاره ارائه میکنه.عالیه

برای ازدواج خوب. برای درمان مشکلات ماورایی. برای رفع چشم زخم و ... برای باطل کردن سحر و جادو . 

و حتی درمان بسیاری از بیماری‌ها.

کانال پرسش و پاسخ هم دارن. که بطور رایگان جواب سوالاتتون داده میشه. ادمین این کانال جزو یکی از علما هستن و بدون هیچ چشمداشتی جواب سوال و راه درمان رو ارائه میکنن. .

کافیه در ایتا، گوهر معرفت ، رو سرچ بفرمایید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه اصلا. تحقیقات میگن که زن ها پیش مرد ها بدنشون موقع خواب هوشیار میمونه و خواب عمیق را تجربه نمیکنن ...

این تحقیقات کجاس؟منبع ارائه بده.مثل همون جریان شد که میگن در سال فلان محققان تحقیق کردن فهمیدن اون چیز خوبه یا اون چیز بده..منبع ارائه بده که وقتی زوجین پیش همدیگه خواب هستن خواب عمیق نمیرن.مخصوصا جنس زن..بعدشم مشکلی نداره که.شما بچسب به تحقیقات.مطمئن باش با این طرز فکر و مدل حرف زدنت ن تنها هیچ مردی دوس نداره تو زنش باشی.بلکه حاظر نیست حتی یک شب هم کنارت بخوابه.ازشون طرفداری نمیکنما.ولی خوش بو هم دارن.تمیز هم دارن.اونایی که شما دیدی اطرافت بودن که بو میدادن واسه این بوده که ارزشی نمیدیدن که بخوان برن تمیز بشن.

خدا ازش نگذره مرتیکه بی شعور .‌ نمیشه هیچ جوره جلوش بایستی؟

نه خواهر  دست بزن داره زده کمرم رو شکونده  از ناراحتی قلبم مشکل دار شده ..۳ تا هم بچه دارم ..توانایی کار هم ندارم که بخوام طلاق بگیرم  ....هععی فقط معجزه میتونه کمکم کنه

خب کتک می‌کنه شکایتشو کن ..به هر حال ی جا باید جلوش بایستی دیگه

خوب وقتی شکایت کنم چکارش میکنن میبرن حالا یک تذکر هم بدن ی ماه هم زندان کنن که نمیکنن ...دوباره بر میگرده توی همون خونه ..من که جایی نمیتونم برم اون وقت اوضاع بدتر میشه میخواد دق دلی هم خالی کنه،