2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 83550 بازدید | 748 پست
@منگس‍ سیسی بیا اینجا یدقه

بگو عزیزم

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بگو عزیزم

بهم فکر میکنع؟یعنی اینطوری که فکر کنه بخواد باهام باشه؟

تو فکرش هست پیشنهااد بده بهم

۲ تا خواهرم داره

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهم فکر میکنع؟یعنی اینطوری که فکر کنه بخواد باهام باشه؟تو فکرش هست پیشنهااد بده بهم۲ تا خواهرم داره

اره ولی دو دل هست ،از طرف تو شک داره

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

اره ولی دو دل هست ،از طرف تو شک داره

من حس میکنم نگاه جن.س.ی داره بنظرت اره؟

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

چون فقط واسه پر بازدید شه یه چرت و پرتی میسازن و چن بار دیدم‌سر کار میزارن واقعیت یکی جدی هم بگه باو ...

وقتی میگن فیکه میگفتم مگه مردم مرصن تاپیک فیک بزنن ،الان اینودیدم واقعا چی بگم نمیشه هم قضاوت کرد

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

وقتی میگن فیکه میگفتم مگه مردم مرصن تاپیک فیک بزنن ،الان اینودیدم واقعا چی بگم نمیشه هم قضاوت کرد

نه اتفاقا نظر شما درسته و بنظرم مریض روحی هستن  بیشترشون فیکه چون لذت میبرن از سر کار گزاشتن ملت پس واقعا بیمارن