2777
2789
عنوان

حالم بده چیکار کنم الان

60 بازدید | 8 پست

با ی پسره چندوقته تو اینستا اشنا شدمه همون اول ک دیدمش به دلم نشست و ازش خوشم اومد کلا فیلم از موتور سواریو از خودش و دوستاش گزاشه بود منم دیدم قیافه دوستاش یجور شبیه افغانیاس زیاد اهمیت ندادم خودش مثل ایرانیاس خوشتیپ.. بعد چندوقت شک کردم الان ازش پرسیدم گفت اصالتا افغانیم حالم خیلی بدشد انگار شکست عشقی خوردم چیکار کنم💔

اکسم افغانی بود

حرومزاده خیلی مادرخراب بود به ی دختره تجاوز کرد دستمه جمعی دختره خودکشی کرد

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا فک میکنی حست عشقه ..نباید برات مهم باشه..اگه مهمه پس بیخیالش شو..

من بیخیال شدم و گفتم فدای سرت ووبغلش کردم ولی چنان لاشی و حرومزاده بود ک نگم برات

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

اگه واقعا فک میکنی حست عشقه ..نباید برات مهم باشه..اگه مهمه پس بیخیالش شو..

من اگر وارد رابطه شم میخام با طرفم وارد رابطه جدی شم بعد 

الان خانواده من اصلا از افغانیا خوششون نمیاد و همش فحششون میده اگر مثلا فردا طرف واقعا من و خواست و... خوب تهش هیچیه واقعا دلم گرفته خودم زیاد مشکل ندارم