2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 83552 بازدید | 748 پست

خواهرااکثرکامنتاروخوندم چراهمتون میگیداینجورشوهرنیست

اس جون خداروشکریه شوهردارم هرشب به زورهم باشه میگه بیاروبازوم بخواب.بگم برویجای دیگه بخواب بزور بغلم میخوابه.تایه ساعت فقط بوس وبغل خداروشکر هم احساساتیه هم بامحبت،نه بوی بدی میده نه رفتارای زشتی انجام میده نه ازمن آب میخواد نه چیزی.واقعا بغلش برام یه جای امنه.اگه خیلی ناراحتی داشته باشم واقعا توبغلش به آرامش میرسم.

لطفا همه روازشوهرکردن ناامیدنکنین،سختی توزندگی هرکسی هست قرارنیست این سختیا دلخوشیامونو ازمون بگیره،اسی جون انشالله یه مردتمام عیارقسمتت بشه 

محض اطلاع    ۲۰سال هم هست ازدواج کردیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرااکثرکامنتاروخوندم چراهمتون میگیداینجورشوهرنیستاس جون خداروشکریه شوهردارم هرشب به زورهم باشه می ...

خداروشکر عزیزم

ممنونم🩵چقدر چیزایی که نوشتی قشنگ بودن

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

خواهرااکثرکامنتاروخوندم چراهمتون میگیداینجورشوهرنیستاس جون خداروشکریه شوهردارم هرشب به زورهم باشه می ...

پایدار باشید🤲

اره متاسفانه اکثرا ادمایی که کانون خونوادشون متشنج هست پناه میارن به این سایتا محض همبنم اینجور موارد زیاد دیده میشه

🧔اقا هستم
اه اصلا. تحقیقات میگن که زن ها پیش مرد ها بدنشون موقع خواب هوشیار میمونه و خواب عمیق را تجربه نمیکنن ...

واقعا چرااا😅😅😅😅😅

خیلی سخته 

هر روز رو بالشیشو باید بشورم از بس عرق میکنه 

ر‌و تختی  وپتو رو هم سه چهار روز درمیون 

یعنی اکثر مردا همینقد پر عرق هستن🥴

تازه ما پتو جدا داریم سر همین داستان هر روز نمیتونم پتو بشورم 🤢

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
مجردی ولی تیکربارداری زدی 🤔

کنکوره عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

گاهی آدم کنار کسی می‌خوابن که نه تنها حس امنیت نمیده بلکه باعث میشه کنارش با بغض بخوابی... من قبل از ...

از عمق وجودم درکت میکنم منم بعد ازدواجم خیلی تنهاتر شدم زندگی تاوان سختی از من گرفت با رتبه 200کنکور سراسری زن مردی شدم که سیکل داشت هنوز که هنوزه کار و بارش مشخص نیست نمیشه یه کلام باهاش حرف زد 

دیگه زدم به بی خیالی الآنم خیرسرش میگه بچه دوم ولی یاد کاراش که میفتم دلم ازش خونه 

یادم نمیره بچه ام که بدنیا اومد گفت من با خواهرای تو راحت نیستم بگو مامانم بیاد پیشت از اینور خواهرام ناراحت شدن از اونور خودم نمی‌تونستم کارامو به زن شصت ساله بگم که خودش مریضه با شکم پاره کارامو میکردم که آقا سخنش بود چند روز یه کم بهش سخت بگذره ولی من تو اون اوضاع سختم بود چیزی نبود 

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
شوهر باید خوب باشه الان من دارم یه اتاق جدا میخوابیم

الهی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@منگس‍ 

سیسی بیا اینجا یدقه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا ازش نگذره که باعث شده تو افسرده بشی

خدا بدجور مجازاتش کرد. ۴سال عذاب مشید سر یه موضوعی. و بعد من براش دعا کردم‌ . یه ذره اوضاعش بهتر شد

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم