2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 83420 بازدید | 748 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سگ یا گربه بگیر شوهر یادت می‌ره 

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

ماهم کنار هم می‌خوابیم ولی زیاد بغل نمی‌کنیم چون هی اینور اونور می‌چرخیم تکون میخوریم همدیگرو بد خوا ...

عزیزم بستگی به عادت  داره    اگه  از اول ازدواج به بغل کردن  عادت  کنی    دیگه  بدون  بغل خوابت  نمیبره

مگه شوهر همش بغل میکنه؟😂😊

همش که بعل  نیست   ببین  وقتی میخوان پول  بدن  اخم  میکنن   وقتی  جیبشون  خالیه   محل  تمیزارن    وقتی بهش یگی  بریم  خرید   هیچی  نمیگن    ببین اینو لگم بخندی  اخرای هفته  که  میشه   مهربون  میشن  میفهمن که  بابا    زن  دارن    اونوقت  تازه  یاد  بعل کردنشون  میفته😅

اینا رویاست... البته خیلیا اینجوری هستن خدارو شکر.. ولی منو اطرافیانم ندیدیم

عزیزم مگه اطرافیان میان جلوی چشم شما همدیگه ارو بغل کنم گرم کنن اینا که اسی فرمودند مال اتاق خوابه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

ما که دیشب همو زدیم اون رد چنگ روشه من کبودی😅😅😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
دلت شاد خواهر دلت شااااد😂😂😂حس میکنم انقدر لایک و ریپلای کردن پستتو که الان شبیه زلیخا میگی کجا بر ...

این زلیخا رو چه ساعت وکدوم شبکه پخش میکنه هوس کردم ببینم بس که گفتن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

حق داری 

اولین چیزی ک بعد جدایی خیلی اذیتم کرد همین بغل کردن شوهرم بود 

هر شب سردم میشد  و  کسی نبود بهش بچسپم 

خیلی طول کشید تا از سرم پرید

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫