2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 83537 بازدید | 748 پست
دیگه اینا هم هست بغلش هم هست اینکه برات چیزی بخره برف بیاد برید بیرون برف بازی پایه باشه بستنی بخوری ...

باشه عزیزم حتما الان که خیلی زوده هنوز

از کجا یاد بگیرم؟

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

😂😂😂واقعا اینطوریه؟بنظرت واکنش شوهرا به گریه ادم یا وقتی درد داره چیه؟

آره  بابا  ؛ واکنش مردها به گریه شوهر من اصلن نمیتونه گریه منو ببینه  ؛ حتی مقصر باشم گریه کنم زود میگه نه حق باتو ؛ ودرد هم همینطور طاقت درد کشیدن منو نداره :  حاضر خودش درد بکشه من نه ؛ در مورد کل مردها نمیتونم نظر بدم‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیزم حتما الان که خیلی زوده هنوزاز کجا یاد بگیرم؟

ببین باید بگردی کانالهای همسرداری خوبی پیدا کنی 

من بعده اینهمه گشتن بنظرم کلاسهای خانوم کشوری و خانوم باقری و شیدا صدیق عالی بودن 

هم پیج دارن هم کانال 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
آره بابا ؛ واکنش مردها به گریه شوهر من اصلن نمیتونه گریه منو ببینه ؛ حتی مقصر باشم گریه کنم زود م ...

خداروشکر باز این چیزاش خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

ببین باید بگردی کانالهای همسرداری خوبی پیدا کنی من بعده اینهمه گشتن بنظرم کلاسهای خانوم کشوری و خانو ...

مرررسییی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیا شوهر منم هسمث خرس خوابید🤣

🥲😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینجوری که گفتی منی که شوهر دارم هم دلم خواست🤣🤣🤣 

اخه ایتطوری رویایی نیست هیچی، همین میری بقلش خوروپف میکنه تاژه تازه یه ذره بهش میچسبی خودشو میکشه اونور میخوابه،  دست خود آدمم خواب میره🤣🤦🏼‍♀️

حَسبی الله💫🍃
بیا بغل خودم🤣

🥹😂💗

1
5
10
15
20
25
30
35
40