2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

83511 بازدید | 748 پست

دیگ هوا داره سرد میشه بغلم میکرد🥲🥲

وااایییییی چقد خوبه شوهر داشتننن بدنش گرم باشه بچسبی بهششش

چقد حس خوبیه کنار ی مرد بخوابی واقعا حس امنیت داره🥲🥲

تازه خوشبو ام باشه وااای

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر ، فقط خوبش ، خوبه ، 

شوهرِ بد تو فصل سرما پتو هم ازت میکشه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

منم شوهر میخوام 🥺

🥹🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

اه اصلا. تحقیقات میگن که زن ها پیش مرد ها بدنشون موقع خواب هوشیار میمونه و خواب عمیق را تجربه نمیکنن. فکر کن ی خر و پفی گوزو تو تختت باشه. بعد موقع خواب انقدر عرق کنه که صبح پتو و ملافه ات خیس باشه.

اینا رویاست... البته خیلیا اینجوری هستن خدارو شکر.. ولی منو اطرافیانم ندیدیم

کنار هم خوابیدن رویاست؟؟

چرا مامان بابام کنار هم میخوابن هنوز؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشاالله قسمتت بشه

فداتشم🫠😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40