2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 68256 بازدید | 680 پست
کنار هم خوابیدن رویاست؟؟چرا مامان بابام کنار هم میخوابن هنوز؟

گاهی آدم کنار کسی می‌خوابن که نه تنها حس امنیت نمیده بلکه باعث میشه کنارش با بغض بخوابی... من قبل ازدواج خیلی کمتر تنها بودم...الان خیلی تنهام

منم یک خرس بزرگ خریدم اونو بغل میمنم

🥺😂

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لحاف بنداز روت & صد برابر شوهر گرما داره

😂😂نمیدونم چرا خوشم میاد بازوی ی مرد کنارم باشه بخوابم بعد بدنشم گرررررم🫠🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

اره

خوشبخت شی قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرد واقعی نه نر.....

اون که اره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عییی🗿والا زنداییم میگفت وقتی داییت هست تا صب هیچی نمیفهمم انقدر اروم میخوابم

خب زنداییت ی نمونه خوبش بوده. اونا که چیزی نمیگن اصولا شوهر هاشون موقع خواب اذیت میکنن. مثلا من همیر مرحومم موقع خواب که بغلم میکرد از رو به رو، تو صورتم بازدمش میخورد، بعد میخواستم نفس بکشم بازدم اونو باید نفس میکشیدم 😂 همش پشتم را میکردم بش. کلا بغل و این چیزا اونقدر ها هم رمانتیک نیست. حتی فکر کنم تو ژاپن بعد از به دنیا اومدن بچه ها زن و مرد تختشون را از هم جدا میکنن تا خواب ارومی داشته باشن.

منم شوهر دلم خواست امشب

🫠🫠🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی بمیرم💔از این دیدش خیلی وحشتناکه ازدواج

من با دشمن تو ی سنگر هستم 

من پدر ندارم برادری ندارم کلا پدرمم ادم پولداری نبود ک پولی برام بمونه خودشم بددله نمیذاره برم سرکار بعد مدام میگه عه من پول میدم قرص سردرد برات و مبره همه جا میگه این قرصی روانی رو بمن انداختن بعد فحش مُرده میده ک منو اذیت کنه 

پالا من الان رو تختم شوهرم جلو تی وی حوصله بغل کردنم ندارم

مگه باهم نمیرن بخوابن?

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥹🥹

آها 

بعد یه کوچولو حرکت کنی سرت داد بزنه 

بزور تو این سرما بیدارت کنه براش صبحونه 

گرم درست کنی 

ظهر مجبور باشی ناهار درست کنی 

نتونی به هیچکدوم از کارات برسی.... 

بعدم اون خودش هرکاری دلش میخواد بکنه با هرکی دلش میخواد حرف بزنه ولی تو نتونی ینی نزاره..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
گاهی آدم کنار کسی می‌خوابن که نه تنها حس امنیت نمیده بلکه باعث میشه کنارش با بغض بخوابی... من قبل از ...

عزیزممم🥲🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لعنتی شب پنجشنبه دل همتون شوهر میخواد چرا😂😂😂

ما ادم نیستیم مگه😔😂از اون نظر واقعا شوهر نمیخوامم

1
5
10
15
20
25
30
35
40