2777
2789
به نظرم غفوریان پول داده بود به بهمن که تابان رو بکشه وخودش رفت بهمن رو کشت نظرتون چیه؟چون بهمن گفت ...

منم مثل تو فکر میکنم 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان قسمت ۸ تموم شد همون کانال

از ماهواره میبینی؟

من چهارشنبه ها منتظرم نمیزاره

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

کینه شتری داره از زنه

آره برام جالبه چطوری زنه و بازپرس وبقیه بهش مشکوک نشدن 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

از ماهواره میبینی؟من چهارشنبه ها منتظرم نمیزاره

تی وی ۸ دیدم

پیجشو بگیر اعلام پخش دارع

بعدش هم بامداد خمار بود

حوصلم نیومد ببینم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
آره برام جالبه چطوری زنه و بازپرس وبقیه بهش مشکوک نشدن

اونجوری نمیتونستن چن قسمت مردمو بکشونن پای سریالشون 🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
تی وی ۸ دیدمپیجشو بگیر اعلام پخش دارعبعدش هم بامداد خمار بودحوصلم نیومد ببینم

بامداد خمار فک کنم فیلمبردارش همون فیلمبردار سووشونه 🤦‍♀️

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

بامداد خمار فک کنم فیلمبردارش همون فیلمبردار سووشونه 🤦‍♀️

عه اگه اینجوری باشه که کنسله🥴

ولی تو لیست بازیگرها فیلم یکی دیگه هم هست که تاحالا جلو دوربین نیومده احتمالا اون قاتله

کیه؟

عه اگه اینجوری باشه که کنسله🥴

نرفتم تیتراژش رو ببینم اما تاجایی من دیدم کیفیت همونه 

نرفتم تیتراژش رو ببینم اما تاجایی من دیدم کیفیت همونه

من سووشون رو بخاطر نوع فیلمبرداریش ندیدم 

اعصاب آدم خراب میشه

خواهرم همیشه اینجوری ازمون فیلم میگیره 

حرصمو در میاره🤪

من سووشون رو بخاطر نوع فیلمبرداریش ندیدم اعصاب آدم خراب میشهخواهرم همیشه اینجوری ازمون فیلم میگیره ح ...

🤣🤣وای سرگیجه میگیره آدم حق داشتی