زیبادختایرانی مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 831 عنوان جریمه فحاشی 75 بازدید | 4 پست بین ۲۰ تا ۸۰ میلیون تومن شده هیچوقت تو فضایمجازی یا پیامکی به کسی فحش ندین خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖 دیروز | 20:29 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mobinamm17 عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 1011 واقعا میشه شکایت کرد؟! حوصله بحث با آدمای احمقو ندارم.شما حرف بعدیت هم درسته ریپ نزن
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 24056 دقیقا این تو همین سایت باید بدونن انقدر راحت فحش پدر و مادر میدن . تو همین سایت دو نفر میدونم کشوندن دادگاه بخاطر فحشخود منم از یکی شکایت کردم کلی عذرخواهی کرد بیخیالش شدم
زیبادختایرانی مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 831 واقعا میشه شکایت کرد؟! اره دیگه البته به حساب شاکی نمیریزن واسه دولت میره من ۶۰ م جریمه شدم دعا کن شاکی رضایت بده خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖
زیبادختایرانی مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 831 دقیقا این تو همین سایت باید بدونن انقدر راحت فحش پدر و مادر میدن . تو همین سایت دو نفر میدونم کشوندن ... اره عزیزم منم متوجه ناآگاهی شون میشم وقتی راحت فحش میدن اینجا .خب خانم یا آقای محترم اینجام قابل پیگیریه! خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖