2777
2789
عنوان

اگر بچم می موند آبان دنیا میومد همه چی یجور دیگه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3097 بازدید | 151 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میتونم بگم دردتو تا استخون حس کردممن در اوج نا امیدی بچه دار شدم اونم بدون هیچ داروییبعد حدود ۱ ...

من بچه نمیخوام

گیرم خدا بهم بچه بده با این کمر ناقص نمیتونم کاری کتم

درد کن یکی دو تا نیست زیاده

می دونن ولی بازم میگم من مقصرمشوهرم میگه من لایق مادر نبستم وگرنه یه عالمه معتاد و مشروب خور بچه دار ...

ای بابا انشالله زودی باردار بشی عزیزم

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
زنده باشی آبجیدرکت میکنمآبجی من دیکه از خواستم گذاشتمکاش حداقل سالم بودم ودرد تمیکشیدمض

ان شالله خدا بهت سلامتی بده عزیزم

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
جبران میکنه مطمئن باش

خدا بنده هایی که همیشه ناشکر هستن رو دوست نداره اگ به تمام تاپیک های استاتر دقت کنید حتی قبل ازدواج اول و دوم متوجه میشید .من سنم از استاتر کمتر چند تا مریض ازش بیشتر دارم شهر غریب پدر مادر هم ندارم ولی بازم الان پنجره رو باز کردم خداروشکر کردم برا یه نفس ،ی چایی خوردن ی قدم زدن کوتاه .چشم بهم بزنیم از دنیا رفتیم .هرکس غمی داره یکی بیشتر یکی کمتر .انسانی که خودشو دوس ندار هرگز توسط کسی دوست نخواهد شد .درد دل کردن غصه خوردن طبیعی هست ولی مدام آدم خودشو تحقیر نکنه بهتره .شوهر من خیلی بدی داره ولی چون می‌دونه ترس از دست دادنشو ندارم یکم می‌ترسه .یبار وسایلم جمع کردم تصمیم گرفتم برم سوییت بگیرم وقتی رفتم یجوری اومد دست و پای من و رانندع افتاد که نرو .می‌دونه هرگز التماس نمیکنم.اینا رو برا شما ک دل پاکی داری نوشتم ن برا استاتر .چون استاتر قبلن نصیحتش کردم تاثیری ندارع .من دیگ سایت نمیام .امشب به فیلم ترسناک دیدم اومدم سری بزنم 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕