2777
2789
عنوان

اگر بچم می موند آبان دنیا میومد همه چی یجور دیگه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3097 بازدید | 151 پست
خدا بنده هایی که همیشه ناشکر هستن رو دوست نداره اگ به تمام تاپیک های استاتر دقت کنید حتی قبل ازدواج ...

شرایطشون واقعا سخته خدا کمکشون کنه ولی میدونم هر چیزی در این دنیا حکمتی داره و البته باید هم شاکر بود هم صبور. 

شرایطشون واقعا سخته خدا کمکشون کنه ولی میدونم هر چیزی در این دنیا حکمتی داره و البته باید هم شاکر بو ...

شغلش خوبه .پدر مادرش خوبه .می‌دونم کلی چیزای خوب دیگ زندگیش داره .تو ایران نصف خانواده شوهر که برا هیچ کس تکیه گاه نیستن .من خودم ۲۷سالمه دیسک کمر و زانو و معده و...بیماری دیگ دارم .فکر کنم ۲۰۰ ملیون برا کمرم خرج کردم هربار برا تزریق میرفتم بخدا تنها بودم و خیلی مشکلات دیگ که برای مشاور تعریف میکردم فقط می‌گفت چقد عجیب هنگ کرده بود .مسابقه اینکه که بدبخت تر هست نیستا .منظورم اینه هیچ کسی تو این دنیا جز خود آدم تکیه گاه نیست باید خودمون دوس داشته باشیم انرژی مثبت بدیم اگ بدبختی داریم حداقل از شادی های کوچیک لذت ببریم .من یه دور پاکسازی روح رفتم اصلن قضاوت منفی رو دیگ نمیشنونم بعضی مشکلات هرگز حل نمیشه گاهی آدم باید پذیرش برسه و فکر کنه چطور آروم بشه .من صورتم یک لک کمرنگ بود هرچی هزینه کردم نرفت یک دکتر معروف گفت پولت بزار بر بقیه جای صورتت موهات این مشکل حل نمیشه ولی می‌تونی کارای مثبت دیگ انجام بدی .هنوزم کمی  وسواس فکری دارم یوقتایی از اینکه حالم بد میشه کسی نیست ناراحت میشم و..ولی ادامه نمیدم پا میشم به حرکت مثبت میکنم حتی یادمه به خودکشی هم قبلن فکر کردم .💔

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.