2777
2789

4 سال بدبختی سختی یبار طلاق درد دیسک کمر و سیاتیک....

هی زمین خوردم و هی بلند شدم...20 کیلو کم کرده بودم ...دکتر گفت آماده ای برو اقدام کن بارداری همون ماه اول باردار شدم...هفته 6 قلبش زد...اما 8 هفته قلبش ایستاد....اگر می موند الان خوشحال بودم...درد نمی‌کشیدم...خانواده شوهرم نمی‌زدند تو سرم...خیلی چیزا عوض می شد... اما خذا بازم خواست سقط کنم تا عم دیسک کمرم بدتر شه همه سرکوفت بشنوم... با اینکه مشکل از شوهرمه .... اما خانوادش بازم من و مقصر میدونن...

سز سقط بیمارستان بستری شدم مردم و زنده شدم همه اومدن عیادت جز خانواده شوهرم حتی زنگ نزدن حالم و بپرسن حتی فهمیدم مادرشوهرم گفته انشالله بمیره ما عم راحت شیم در صورتی که پسر خودش مقصره...

جشن بچه جاریم شد...همونی که همه رو مسخره می‌کرد...واسه همه حرف درمی‌آورد...اون لایق کادر شدن بود من اما نه...چرا چون هیچ وقت نخواستم ذل بشکنم...به کسی يد کنم...یه گربه میومد دم خونه میگفتم مبادا ناامید برگرده..بهش غذا میدادم...من معلمم تو مدرسه آنقدر با بچه ها خوبم حتی دلم نمیاد بهشون اخم کنم...بغلشون میکنم به درد دلاشون گوش میدم...اما از نظر خدا یه بی لیاقتم...

جشن جاریم من و دعوت نکردن ... همچنان میگن تو مریضی...

حالا هم ناامیدم..و میدونم خدا به من بچه نمیده... اما خب واقعا حقم این نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ...امیدوارم یجوری یجا حوری حس من و تجربه کنن تک تکشون سر عزیزانشون

شک نکن میکنند

قربونت بشم تو لایق همه چیز هستی اما گیر بد آدمهایی افتادی،خدا خودش برشون داره از رو زمین

شک نکن میکنندقربونت بشم تو لایق همه چیز هستی اما گیر بد آدمهایی افتادی،خدا خودش برشون داره از رو زمی ...

زنده باشی آبجی

تازه کلی کلیپ برام تو اینیستا فرستادن که تو بد ذاتی قلبت زشته و شیطانی!

ممنوناز این خواستم مثل خیلی از آرزوهای دیگم گذشتم

چی بگم

به خدا هر کسی یه جور گرفتاری داره 

همه ناراضی هستیم به دلایل مختلف ولی انشللله خدا یه نی نی تو دلت بزاره بشه همه ارزوهات 

چند سالتونه ناامید نباشید

لعنت بهشون، حیوون هم این‌طوری رفتار نمی‌کنه 

با چنین خانواده عتیقه‌ای همون بهتر که ازشون فاصله گرفتی گلم

الان ممکن بود یه بچه طفل معصوم وارد این دنیا بشه، مطمئن باش اون روانیا بچه رو زجرکش می‌کردن

انقدر دخالت می‌کردن و کنترلش می‌کردن که همه چی بدتر میشد

یا اگه بچه یه سر ناخنش کج بود تا آخر عمرت بهت زخم زبون میزدن و بچه رو اذیت می‌کردن

من به حکمت خدا و برنامه چیدنش خیلی اعتقاد دارم... بهم ثابت شده اگه نمیشه خدا داره ازت محافظت می‌کنه. مطمئن باش برات جبران میکنه عزیزم❤️ 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.