2777
2789
عنوان

اگر بچم می موند آبان دنیا میومد همه چی یجور دیگه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3097 بازدید | 151 پست
می دونی نمی تونم همین جوری برمنمیخوام دی ماه برم گنبد کاووس ... میگن اونجا یه کلینیک هست درمان میکنه ...

دیسک کمر فقط با تغییر سبک زندگی در ان میشه.

ورزش های منایب دیسک کمر

کاهش وزن

کفش مناسب

تخت خواب مناسب

دکتر محمودرضا خلعتبری، تهران هستن ، یسر برو ویزیت پیش ایشون

دیسک کمر فقط با تغییر سبک زندگی در ان میشه.ورزش های منایب دیسک کمرکاهش وزنکفش مناسبتخت خواب مناسبدکت ...

همه رو رفتم 20 کیلو وزن کم کردم...

اما فایده نداشت

عمل هم رفتم

دو ساله اصلاح سبکم

همه همه جی می خورند کارم شده رعایت کزدن...خسته شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمرم بعد سقط بدتر سد آبحیدرمان نداره عمل رفتمدی ماه میخوام برم گنبد کاووس میگن اونجا چند نفر درمان ش ...

اورولوژی گوه خورده شوهرت ازواسپرمم باشه باز از توش یه اسپرم سالم رو پیدا میکنن اصن نگرانی نداره

آبجي جان من همه چی گذشتممشکل هم از شوهرم هست دکتر گفته فقط آی وی اف اونم چون اسپرم شوهرم خیلی افتضاح ...

حتی برای اقایونی که اسپرم صفر هم باشه با داروها به میلیون میرسه اگه همکاری میکنه برین پیش درمانگر مجرب دارو بگیرین ان شاالله نیاز به آی وی اف نمیشه

آبجی من گذشتم ....کاش خدا یه راه میزاشت جلوم می‌فهمیدم جی درسته چی غلطهمین الان شوهرم گفت تو لایق ما ...

خوب عزیزم مهمونی بده مگه شاغل نیستی یه نفر بگیر کمکی خودت از پول خودت غذا هم از بیرون سفارش بده الان سالماش هم کمکی میگیرن .به نظرم خودتم خیلی خودتو دسته کم گرفتی مگه چند بار میخای مهمونی بگیری ‌نهایتش رستوران ببر یا یه نفر بگیر کمکت.یه کم بی عرضه بازی در میاری ببخشید اینو میگم چون میخام به خودت بیای شاغلی زیبایی جونی چیزی کم نداری اون وقت اینقدر خودتو در برابر خانواده ی بی فرهنگ شوهرت و خود همسر شراب خوارت خار و خفیف کردی الآنم که میگی نمیتونه بچه دار بشه و..همیشه محکم باش و حرفتو بزن نهایتش چی میشه جدا میشی خوب بشی کی ضرر می‌کنه شوهرت ...برو خونه ی جدا بگیر سر کار هم که میری حالا یا ازدواج دوباره می‌کنی یا نه هر چی باشه از این زندگی و تحمل اینهمه خفت و تحقیر بهتر هست

همه رو رفتم 20 کیلو وزن کم کردم...اما فایده نداشتعمل هم رفتمدو ساله اصلاح سبکمهمه همه جی می خورند کا ...

شما خیلی ضعیفی

بچه

و دیسک کمر رو ول کن.

اول برو روانشناس

چجوری انقدر شخصیتت ضعیفی داری؟

بخودت بیا

مهمونی یگیر

غذا از بیرون بگیر و کارگرم بگیر حونه رو تمیز کنه.

پول داری

پول قدرت میاره.

خوب عزیزم مهمونی بده مگه شاغل نیستی یه نفر بگیر کمکی خودت از پول خودت غذا هم از بیرون سفارش بده الان ...

آخه من مهمونی دادم بارها 

شوهرم فقط دنبال بهونس

الانم خانوادش میگن باید من و طلاق بده اونم قهر کرده

باید سعی کنی به روی چیزای دیگه تمرکز کنی سعی کنی هدف داشته باشی هدف نداشته باشی بیشتر شکسته میشی مقا ...

هدف دارم ولی این محدودیت پدرم و درآورده

الان راحت میتونم برم دکترا بخونم چون رزومه من عالیه منتها بیشتر از یک ساعت نمیتونم بشینم . کلاسهای دکترا 6 ساعته....

کلا این بیماری نابودم کرده

آخه من مهمونی دادم بارها شوهرم فقط دنبال بهونسالانم خانوادش میگن باید من و طلاق بده اونم قهر کرده

از خانوادش قهر کرده یا با شما.ببخشید اینو میگم ولی به جهنم قهر کنه دست پیشو گرفته پس نیوفته.