2777
2789
عنوان

اگر بچم می موند آبان دنیا میومد همه چی یجور دیگه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3097 بازدید | 151 پست
هیچ وقت جبران نکرد...وقتی طلاق گرفتم و همه چی و از دست دادم گفتم خذا جبران مس کنه اما نکرد...کاش ازد ...

سلام دوست عزیز شاید از نظر شما طلاقتون یه شکست بوده اما مطمئن باش یروزی حکمتش میفهمی 

از رفتار ادما ناراحت نشو درسته ادم دلگیر میشه اما سعی کن آرامشتو بهم نزنی بخاطر ادمای نمک نشناس،و اینکه شاید خدا میخواد تنها امیدت خودش باشه و اگه واقعا تنها امیدت خدا باشه اونوقت بهترین وسیله هاشو برا کمک میفرسته

برا بچه دار شدنت و پیشگیری از سقط درمان هست تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن ان شاالله بزودی تاپیک مامان شدنت بزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينا حرفه آبجیخدا من و دوست نداره....چرا بچتون سقط میشه آزمایش دادین؟ما آزمایش دادیم اسپرم شوهرم مشک ...

مقاومت شریان رحمی دارم

دکترم کم کاری کرد

فقط آسپرین داد باید آمپول انوکسا میداد

توهم فقط تحت نظر فوق تخصص باش

پریناتولوژیست

حس کردی دکترت خوب نیست سریع عوضش کن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

زنده باشی آبجیتازه کلی کلیپ برام تو اینیستا فرستادن که تو بد ذاتی قلبت زشته و شیطانی!

می‌دونم بودم تو  تاپیک ها قبلت،بهت گفتم بلاک کن،چرا خودت رو آزار میدی اینا هم سطح تو نیستن

سلام دوست عزیز شاید از نظر شما طلاقتون یه شکست بوده اما مطمئن باش یروزی حکمتش میفهمی از رفتار ادما ن ...

آبجي جان من همه چی گذشتم

مشکل هم از شوهرم هست دکتر گفته فقط آی وی اف اونم چون اسپرم شوهرم خیلی افتضاحه گفته کتر از 30 درصد احتمال ادامه بارداری هست

وااا مشکل از شوهرته بعد تو غصه میخوری؟؟؟بزار خانواده شوهرت هر رفتاری داشته باشن تا جونشون در بیاد مه ...

چند تا دکتر رفتیم گفتن شوهرم قابل درمان نیست فقط آی وی اف...اونم گفتن کمتر از 30 درصد هست ...

حالا جالبه شوهرم همین الان به من گفت خدا تورو لایق مادري نمیبینه وگرنه هزار نفر معتاد هستن که بچه آوردن...

چون مشروب می خورد دکتر گفت احتمالا بخاطر اونه اسپرمش ضعیفه

دورت بگردممی دونی چند تا از خانومایی که خدا بعنوان بهترین زنان زمان خودشون معرفی کرده هرگز بچه دار ن ...

آبجی من گذشتم ....

کاش خدا یه راه میزاشت جلوم می‌فهمیدم جی درسته چی غلط

همین الان شوهرم گفت تو لایق مادر شدن نیستی...وگرنه معتاد میشناسم ده تا بچه داره...

چون دکتر گفت شوهرم مشروب خورده اینطوری شده

کاش سالم بودم ...کاش حداقل مشکل کمر و پا نداشتم مه الان شوهرم زل بزنه تو چشمام یگه تو نمیتونی حتی یه مهمونی بدی چون ناقصی

عزیز دلم 💔 انگار هرکی یه جور باید بکشه از این دنیانمیخوام سنگینی قلبتو بیشتر کنم ولی شاید به صلاحت ...

اگر با آدم درست ازدواج میکردم آلان دو تا بچه داشتم

مشروب شوهرم و به این روز انداخته