2777
2789

[QUOTE=57195945]من دندون درد دارم ولی میترسم برم دکتر درستش کنم دارم تحملش میکنم[/QUOTواسه من ازتحمل گذشته خیییلی داغون یسره دردمیکنه به عصب رسیده عفونت کرده پکتر میگف درست نکردنش بیشتر ضرر داره تت نکردنش

خدایادمسافرکوچولومومیسپارم دست خودت بسلامت بهم برسونش آمین.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=57195945]من دندون درد دارم ولی میترسم برم دکتر درستش کنم دارم تحملش میکنم[/QUOTواسه من ازتحمل ...

اگه نیازی به گرفتن عکس نباشه , درست کردنش ضرری برای جنین نداره

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

اگه عفونت کنه.....بیچاره میشی....من باردار نیستم.....نرفتم درست کنم چرک کرده هر ۲ ساعت ژلوفن میخورم...از دردش فریاد میزنم تو خونه..‌‌چرک تموم شه برم بکشم....دردش وخشتناکه

همیشه کسانی هستند که در نهایت دلتنگی نمیتوانیم آنها را در آغوش بگیریم بدترین اتفاق شاید همین باشد
اگه عفونت کنه.....بیچاره میشی....من باردار نیستم.....نرفتم درست کنم چرک کرده هر ۲ ساعت ژلوفن میخورم. ...

عفونت کرده بود بالاخره صب رفتم کشیدم اینقد استرس داشتم خداروشکر فعلا ک سالمم  نی نی تکون میخوره

من هفته 17 عصب کشی کردم ولی استرس دارم که نکنه لازم نبوده!!  منم سجاد انجام دادم.  ولی ب ...

اره رفتم کشیدم گف نکشیدنش بیشترضرر داره 

[QUOTE=57227483]منم میخام ماه دیگه اقدام کنم ولی هنوز دوتا از دندونهای عقلم مونده و اصلا درد نداره،بنظرتون امکان دار ...[/QUOTEاگه کج درنیومده فکتو اذیت نمیکنه نه مشکل پیش نمیاد