2777
2789
عنوان

خونه فامیلمونم یهویی پیش اومد رفتیم دسشویم میاد روم نمیشه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 67 پست
جوابشو دادابو و اینا نمیخورممسافرت بیشتر از یه روزم نداشتمجالب بود چصی چصی چصی😂تاپیک جنجالی و...

😂😂

منم بااجازتون درکش برام صفره

امیدوارم اسی ناراحت نشه از من ولی واقعا سخته هرچن من اینجور شخص دیدم ک ت زمان پریودی هم اگه بره جایی مثلا کلاس تا زمانی ک خونه نره سرویس نمیره ت اون مکان🥴و واقعا درکش سخته فقط ب خودشون سختی میدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂منم بااجازتون درکش برام صفرهامیدوارم اسی ناراحت نشه از من ولی واقعا سخته هرچن من اینجور شخص دیدم ...

من خودم اغراق نمیکنم دسشویی بین راهی و امکان عمومی واقعا نمیرم چون اولین باری ک رفتم عفونت شدیدی گرفتم تا دوماه درگیر درمان بودم برای همین دیگه میترسم

ولی خونه فامیل و اقوام که تمیز هستن موردی نداره درسته شاید یکم آدم چندشش بشه ولی اونقدر نیست که بخوام بترکم و نرم

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

من خودم اغراق نمیکنم دسشویی بین راهی و امکان عمومی واقعا نمیرم چون اولین باری ک رفتم عفونت شدیدی گرف ...

دقیقا و نهایت بیای خونه میری حموم. منم ت محیط عمومی بابت همین موضوعی ک گفتید میترسم ولی گاهی ادم مجبوره 

دقیقا و نهایت بیای خونه میری حموم. منم ت محیط عمومی بابت همین موضوعی ک گفتید میترسم ولی گاهی ادم مجب ...

ما همیشه با ماشین سفر میکنیم

از تهران به مشهدم ۱۲ ساعت راهه ولی واقعا از صبحش که میخوایم راه بیوفتیم مایعات در حد یه جرعه میخورم ک وسط راه مجبور نشم برم

ولی خب آدم بقول شما خیلی وقتا مجبوره

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️