2777
2789
عنوان

هزینه های پیش دبستانی تا کی اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 104 پست
20گفتن افزایش داره

پس حتما اعتراض کنین 

من ی جا رو دیدم هشت تومن میگیرن بقیه هزینه ها با والدینه مثل همین مایع دسشویی و دسمال و... 

ولی با این شهریه دیگه این هزینه ها معقول نیست واقعا. 

همتای مامانم بودم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس حتما اعتراض کنین من ی جا رو دیدم هشت تومن میگیرن بقیه هزینه ها با والدینه مثل همین مایع دسشویی و ...

اره. شنبه میرم. 

الان مربی پیام داده برا قسط شهریه 😫😫😫😫

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
باورت میشع پول جمع کردن زیر انداز بخرن برا. داخل کلاس ک اونم شاید چن ماه یکبار فقط بگن رو زمین بشینی ...

خب عزیزم قبول نمیکردید تکلیف اون زیر انداز آخر سر چی میشه مثلا میگفتید هر دفه لازمه یکیتون از خونه ببرید و برگردونید

الکی ؟!!!🥴این همه پول و درگیری برا دو ساعت ؟!!دختر من هشت می‌ره تا یک ربع ب دوازده

سلام با اجازه اسی

گروه زدم برای پیش دو

توی واتساپ اگه دوست داستی درخواست بده ببرمت

بقبه خانوماهم اگه برای پیش دو گروه میخوان بیان

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

20گفتن افزایش داره

واقعا چخبره اونم دوساعت

ببرینش جای دیگه ثبت نام کن

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

سلام با اجازه اسیگروه زدم برای پیش دوتوی واتساپ اگه دوست داستی درخواست بده ببرمتبقبه خانوماهم اگه بر ...

واتساپ ندارم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خانوماایی ک گروه واتساپی پیشدومیخوان بهم بگم درخواست بدن

خیلی خوبه.

سوال ک مشاوره و اینکه همینطوری سالهای تحصیلی روپیش میریم