2777
2789
عنوان

هزینه های پیش دبستانی تا کی اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 104 پست
والا خوبه بچشون میزنه نمیشه هم حرف برنی زبونشون درازه. من اگر بودم معذرت خواهی میکردم از ترسم هم قای ...

بخدا تو جمع گفت چرا پیام داده حق ندارن کسی پیام بده پی وی...بعد مربی هم گفت آره کسی حق نداره بره پی وی کسی ...حس میکنم ضایع شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستی بگی ادب و تربیت یاد بچت بده که کسی نیاد پی وی

گفتم گفت شاید بچه خودت مشکل داره .کسی هم حمایتم نکرد که مگه پیام دادن چیه ...تازه خدا شاهده با احترام پیام دادم جوری جلوه داد من پیام دادم ک انگاری فروش فرستادم

من دخترم رفت دقیقا همین وسایل رو هربار چنتا میبردن مثلا ۳نفر دستمال کاغذی ۳تا سفره یکبار مصرف یا ناب ...

اینا هر ماه اخه هر ماه بچه چقد خرج میکنه اونم 2ساعت. 

پول براخودشون میبرن اونوقت میکیم چرا خدابهمون رحم نمیکنه از بس از هم میکنن ب هر طریقی

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
گفتم گفت شاید بچه خودت مشکل داره .کسی هم حمایتم نکرد که مگه پیام دادن چیه ...تازه خدا شاهده با احترا ...

نباید توام کوتاه می اومدی. ب مربی باید تذکر بدی ک نباید بذاری کسی، کسی رو کتک بزنه. خدا لعنتشون کنه 

منم دخترمو یکی زده به مادرش تو پی وی پیام دادم با احترام توهین نکردم گفتم بچش حرف بزنه .روز جلسه اوم ...

خوب همونجا سوال میکردی که پس چجوری باید به مادر بچه اطلاع میدادیم ؟اگر تو گروه هم میگفتیم که میگفتین درست نیست جلو بقیه اعتراض میکنید 

از معلم بپرس اینجور وقتها باید چیکار کنیم 

خوب همونجا سوال میکردی که پس چجوری باید به مادر بچه اطلاع میدادیم ؟اگر تو گروه هم میگفتیم که میگفتین ...

گروه بستس نمیشه پیام داد.ب خودشم گفتم گفت بچه ها دروغ میگن و من نمیتونم جواب همرو بدم هر روز یکی بگه بچمو زدن اونوقت تو جلسه گفت با خودم زنگ بزنید اصلا پیام ندین .

یعنی چی ۱۰۰؟ماهی صد تومن میدی؟ الان ماه مهر شهریه چقدر دادین.؟

شهریه جداست این هزینه برا مایع دست شویی کیسه زباله است هزینه جشن هم جداست 

این 100 ماهانس