2777
2789
عنوان

هزینه های پیش دبستانی تا کی اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 104 پست
خب عزیزم قبول نمیکردید تکلیف اون زیر انداز آخر سر چی میشه مثلا میگفتید هر دفه لازمه یکیتون از خونه ب ...

من قبول نکردم ولی همین ک مربی حرف زد همه گفتن چشمممممممممم حرف من تنها ارزش نداره بین 30نفر

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشع پول جمع کردن زیر انداز بخرن برا. داخل کلاس ک اونم شاید چن ماه یکبار فقط بگن رو زمین بشینی ...

مگه اون خراب شده کف پوش نداره خودش

خب مدرسه زیر انداز بخره

یعنی پول پلاستیک اشغال مدرسه هم شما میدی؟

مگه اون خراب شده کف پوش نداره خودشخب مدرسه زیر انداز بخرهیعنی پول پلاستیک اشغال مدرسه هم شما میدی؟

موزاییکه. اره ما 

لعنت خدا بهشون فقط

دنبال پول کندنن. بخدا مقصر مادرا هم هست وقتی میگن زرت وزرت پول میفرستن من چی بگم اخه 

سرای محله است خیر سرش

سرای محله بدرد نمیخوره. مربی ها آموزش درستی ندیدن. کاش می‌گشتیم تو مدرسه ثبت نامش میکردی هم تایمی مثل مدرسه بود ک بچه برای سال دیگه عادت کنه هم معلمش خیلی بهتر و اموزش دیده و اصولی بود.

سرم درد گرفته هر سری ی داستان دارم موندم مدرسه رفتنی چی میشه من عصابم نمیکشخ برا این چیزا پول الکی و ...

بسنگی ب مدرسه داره. یسری مدرسه ها اصلا اجباری ندارن واسه پول دادن تو جشن ها و مراسم و میگن یکی داوطلب  باشه. البته اینکه میگم در مورد مدارس دولتی هست غیر انتفاعی را نمیدونم

سرای محله بدرد نمیخوره. مربی ها آموزش درستی ندیدن. کاش می‌گشتیم تو مدرسه ثبت نامش میکردی هم تایمی مث ...

پشیمونم خیلییییییییی

پولو انداختم جلووووو سگگگگگ