2777
2789
عنوان

هزینه های پیش دبستانی تا کی اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 104 پست
مادرا شده تو پیش دبستانی بچتونو کسی بزنه چکار کردین

2تا پسرن خیلی اذیت میکنن پسرم ازشون همش شکایت میکنه پیش من کلا نظم کلاس رو ب هم زده. 

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر ماه ی هزینه میگن جدا هستش برا مایع کاغذ دستمالی کیسه زباله وووواخه میشه جمعا حدود2تومن اخه هر ماه ...

من دخترم رفت دقیقا همین وسایل رو هربار چنتا میبردن مثلا ۳نفر دستمال کاغذی ۳تا سفره یکبار مصرف یا نابع دستشویی و....تا بباد نوبتشون بش  دوبار شد تو کل سالبعضیا یکبار

وای بدتر شدم که😫😫😫😫😫بخدا شنبه باید برم صحبت کنم فایده نداره

والا نه تکلیف و نه چیزی همه رو خودشون تو کلاس انجام میده فقط آخر هفته کاربرگ میده برا رنگ کردن یک بار اردو بردن و پول خواستن ولی جشن گرفتن و جشنواره داشتن ما فقط عکسش رو دیدیم اصلا پول نخواستن

عزیزم تازه سال اوله قرار باشه بگی ولش کن بهت بگم سال بعد بازم از این گروه ها مادرها تا دلت بخواد هست 

سفت یاس و حرف بزم چند نفر هم پشت سرت میان اونا هم فکر میکنن تنهان که نمیان جلو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یک متن بنویس و از گروه خارج شود باور کن پشت سرت بقیه هم میان بیرون بگو این همه هزینه اضافی و بی خودی ...

همین از گروه میرم بیرون 

باورت میشه گفتن ممکنه افزایش پیدا کنه هزینهبعد از گذشت 1ماه از اول نکفتن

چقدر هزینه دادین. زنگ بزن آموزشگاه اعتراض کن بگو یعنی چه پول مایع و دستمال بچه ها بدن پس پول شهریه برا چیه زنگ بزن جیغ جیغ کن اگر من بودم زنک میزدم

شما جای خوبی ثبت نام نکردیدوساعت که اونم هزینه زیرانداز و خودتون بدین ارزش ندارهاز اول بیشتر هزینه م ...

ایقد از این مرکز راضی ان ک نگو بعد ما رفتیم ثبت نام بعد از تمام کارا تو نگو مدیرش عوض شده وقتی فهمیدیم همه عصبی شدن و ناراحت ولی کاری نمیشد کرد گفتن نگران نباشید همین

2تا پسرن خیلی اذیت میکنن پسرم ازشون همش شکایت میکنه پیش من کلا نظم کلاس رو ب هم زده.

منم دخترمو یکی زده به مادرش تو پی وی پیام دادم با احترام توهین نکردم گفتم بچش حرف بزنه .روز جلسه اومد پیش همه مادرا شروع کرد حرف گفتم چرا پیام داده فلان بهمان .اصلا خیلی ناراحت شدم پیش بقیه .یعنی کسی واقعا حق نداری پیام بده شخصی مشکل حل بشه .مربی هم گفت نباید پیام بدی 

چقدر هزینه دادین. زنگ بزن آموزشگاه اعتراض کن بگو یعنی چه پول مایع و دستمال بچه ها بدن پس پول شهریه ب ...

میگفتن بقیه جاها هم پول این وسایل میگیرن. 

زیر بار نمیرن ولی شنبه حتماااا میرم حضوری اعتراض میکنم لااقل سبک میشم

والا نه تکلیف و نه چیزی همه رو خودشون تو کلاس انجام میده فقط آخر هفته کاربرگ میده برا رنگ کردن یک با ...

روزجهانی کودک فک کردم خودشون پول دادن بعدا فهمیدیم از پول ما بوده

والامن دخترمو پیش خصوصی نوشتم ازاولم طی کردم یه هزاری نمیدم مگه هزینه اردو.به مادرام گفتیم هرکس میخواد چیتان پیتان کنه از جیب خودش مابه بزارع والا.از اولم هرکس یه مایع دستوشیی بزگ یع رول پلاستیک زباله دستمال کاغذی سفرع یبار مصرف داده تحویل تمام

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
منم دخترمو یکی زده به مادرش تو پی وی پیام دادم با احترام توهین نکردم گفتم بچش حرف بزنه .روز جلسه اوم ...

والا خوبه بچشون میزنه نمیشه هم حرف برنی زبونشون درازه. من اگر بودم معذرت خواهی میکردم از ترسم هم قایم میشدم

منم دخترمو یکی زده به مادرش تو پی وی پیام دادم با احترام توهین نکردم گفتم بچش حرف بزنه .روز جلسه اوم ...

وای چ سلیطه عین نماینده ما. 

کاش همون میرفتی ب مربی شکایت میکردی

روزجهانی کودک فک کردم خودشون پول دادن بعدا فهمیدیم از پول ما بوده

آهان اره جشن کودک خودشون هدیه دادن پذیرایی‌ کردن بدون یک قرون پول

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.