2777
2789
عنوان

به چه بهانه هایی از همسرتون پول میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 104 پست
شوهر منم نمیدادانقدر سرو صدا کردم و داد و بیداد تا الان ۱ ساله ماهیانه ۲ تومن میده

ببین بعضیا با دعوا بدتر میشن 

لج میکنن

من حتی مقایسه‌اش هم کردم ۷ سال پیش که ما ازدواج کردیم شوهر خواهرش به خواهرش ماهانه ۱تومن میداد الان قشنگ ماهانه ۶ ۷ تومن میگیره 

میگه خواهرم جمع میکنه طلا میخره تو جمع نمیکنی 

میگم خب من طلا دارم نمیخوام خرج چیزای دیگه میکنم که لازمم باشه میگه نمیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حواست جمع کن یه کاری نکن که کلا اعتمادش بهت خراب بشه و دیگه شرایط بدتر از این بشه باهاش حرف بزن ...

همینطوری هم حواسش هست

همیشه کیف پولشو یجوری میزاره ببینه من دست میزنم یانه زیر چشمی دیدم اینکارو میکنه مثلا یه حالتی میزاره ببینه دست میزنم بهش😵‍💫

ببین بعضیا با دعوا بدتر میشن لج میکننمن حتی مقایسه‌اش هم کردم ۷ سال پیش که ما ازدواج کردیم شوهر خواه ...

خب دیگه همین

من همین دوتومن رو یه وام گرفتم ماهیی ۱ تومن قسطشو میدم و ۱.۵ گرم طلا خریدم با اینه ۷۰ گرم طلا هم دارم

وقتی میبینه پس انداز کنی با جون و دل میده

ولی ببینه چرت و پرت میخری زورش میاد بده دیگه

کاربری قبلیم پرید🥲

خب دیگه همینمن همین دوتومن رو یه وام گرفتم ماهیی ۱ تومن قسطشو میدم و ۱.۵ گرم طلا خریدم با اینه ۷۰ گر ...

نه بابا شوهر من کلا نمیده

یه مدت وام نوشتم پول میداد جمع میکردم قسط وام میدادم وقتی برنده شدم گفت پولش و من دادم تمااام و کمال وام و ازم گرفت

منم گفتم ببخشیدا گور پدرت مگه دیوونم پول جمع کنم اخرش ازم بگیری؟

حساب میکنه میگه فلان روز پول ریختم فلان تومن الان باید حسابت باشه دیگه پول میخوای چیکار🫩

بهش بگو نفقه وظیفه باید بدی. حساب کتابش هم بهت مربوط نیست. دیدی آدم نمیشه بگو قانونی اقدام کنم حداقل ماهی 5 تومن باید بزنی به کارتم، چون و چرا هم نداره. 

چی بگم فکر اینارو نمیکنه دیگهگاهی میرم جیبشو میگردم ببینم پول هست بردارم اما همیشه رقم پولش رونده می ...

هیچ وقت اینکار نکن ادمی که رفتارش اینه صد در صد حساب جیبش داره

بهت بی اعتماد میشه بدتر میشه رفتارش

بشین باهاش حرف بزن بگو ما دوتا داریم با هم زندگی میچرخونیم منم  پول  که دادی تو این زندگی مصرف میکنم

بگو تو دلت میخواست من میرفتم سر کار تو بهم التماس میکردی.

مثلا ۳۰۰ پول یه شرت بعد بگو برا فلان چیز هم پول بده ااگر گفت همون روز میخریدی بگو پول کم دادی

یا مثلا بگو فلان چیز بیرون دیدم دلم خواست  پول به اندازه کافی نداشتم بخرم

کم کم درست میشه فقط خسته نشو ادامه بده

بهش بگو نفقه وظیفه باید بدی. حساب کتابش هم بهت مربوط نیست. دیدی آدم نمیشه بگو قانونی اقدام کنم حداقل ...

اینجوری بگم دیگه خرید هم برام نمیکنه خواهر😂

اصلااااااا تهدید روش جواب نیست اصلااااا

هیچ وقت اینکار نکن ادمی که رفتارش اینه صد در صد حساب جیبش دارهبهت بی اعتماد میشه بدتر میشه رفتارشبشی ...

بشوریم بسابیم بپزیم ببریم و بیاریم التماس پولشم باید بکنیم

هی روزگار😐💔