2777
2789
عنوان

به چه بهانه هایی از همسرتون پول میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 104 پست
چند روز ادامه بده ببینه کاری نمیکنی ادم میشه... بگو غذا درست کنم نرخش پنجاه هزار هسته چایی بیست هزار ...

من ک دیگه توبه کردم برا رابطه جنسی 

چون خیلی حساسه رو این موضوع منم میخوام کلا تعطیلش کنم تا کو..نش بسوزه 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم فکر اینارو نمیکنه دیگهگاهی میرم جیبشو میگردم ببینم پول هست بردارم اما همیشه رقم پولش رونده می ...

من کل پولاشو از جیبش برمیدارم اولا بهش میگفتم برداشتم چیزی نمیگفت بعد ها دیگه نمیگفتم میدید نیست میدونس من برداشتم الان نقدیای جیبشو میزاره رو اپن برام 

البته رقمش زیاد نیست پول نقد نگه نمیداره معمولا 

من کلا کم خرج تر از شوهرم اون ولخرج تره پولاشو تو کارت من پس انداز میکنه 😁

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
نمیزاره تنها برم خریدمگر پول آرایشگاهو زیاد بگم🤭

بچه داری ؟منم همسرم قبل بچه ها پولی نمی‌داد الانم پولی نمیده ها یه کارت داده که پیشم باشه لازم میشه چون بلخره بچه دارم منم هر از گاهی از کارتش پول برمیدارم میگم برای بچه ها خرید کردم قبلا خیلی گیر میداد بعد بچه ها هم تنهایی میرم همه جا هم هر چی خرج کنم کاری نداره اصلا 

۲۰۰ هزار تومن؟؟؟آخه ۲۰۰ تومن چیه دیگچقدر در ماه برات خرج میکنه

بعصی از مردا عقیده دارن به زن پول نمیدن مثل شوهر من پول بهم نمیده اصلا فقط یه کارت داده هر وقت هر چی خواستم نیاز بود خرج کنم خیلی هم خرج میکنم برای خونه برای بچه ها اصلا کاری نداره چقدر خرج میکنم اصلا خسیس نیست ولی مستقیم پول نمیده بهم مثلا این پولم برا خودت باشه میگه از کارت خرج کن

باز خوبه پول میده خسیس نیس

اره کارتش دستمه خدای هم زیاد خرج میکنم 😂ولی خب پول نمیده مثلا پس انداز کنم برا خودم آدم بعضی وقتا واقعا به پس انداز نیاز داره ولی نمیده منم بعضی وقتا از کارتش برمیدارم فکر میکنه خرج میکنم متوجه نمیشه چون اصلا نمی پرسه چی خریدی