2777
2789
عنوان

چقدر اینجا خالی بندی زیاد شده

199 بازدید | 17 پست

طرف تاپیک زده تو کپشن گفته خواستگار دارم با بنز اومده بعد من ردش کردم به التماس افتاده

الان صاحب کارخونه ها از صدتا یکی شاید بنز داشته باشه اکثرا ماشین کره ای سوار میشن

اونم ببین چه صاحب کارخونه ای باشه بزرگ باشه که بنز سوار میشه

بعد هم همچنین خواستگار پولداری بیاد خبرش داخل نی نی سایت به اشتراک گذاشته بشه.اصلا طرف نیازی به این نمیبینه اینارو مطرح کنه.

از آرزوهاشون مینویسن بلکه قانون جذب رقم بخوره

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه ردش کنن اونم بیوفته به التماس 😂

کمبود دارن

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

حالا شاید یه بنز ۲۰۰۵ بوده

همه ی بنزا که جی کلس و میباخ و cls نیستن تو ایران چیزی ک زیاده ماشین قراضه ی ۲۰ سال پیش 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

دروغ همیشه بوده و هست و خواهد بود بگن تا جونشون در آد

منم همیشه فک میکنم کسی انقد پولدار باشه اصلا نمیاد نی نی سایت منظورم ایشون نیست کلی بعضیا که میگن خیلی پولدارن برام عجیبه اینجا چکار میکنن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

متاسفانه مردای خاله زنکم زیاد شدن 

عین زنا تایپک‌میزنن عین زنا رفتار میکنن 

انقدر بیکارن کارآگاهم میشن

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بعضیا تو سن کم تو رویا زندگی میکنن انقدر تصور میکنن و داستان می‌سازند که نمیتونن ازش بیان بیرون انگار واقعا اتفاق افتاده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

شوهرم می گه دانشجو که بودیم پسرامون میرفتن بالا شهر پرسه میزدن تا دختر پولدار تور کنن.بعد می گفت پسره از دار دنیا هیچی از خودش نداشت نه پولی نه ماشینی نه بابای پولداری.انقدر اونجا پلاس میشدن تا بلاخره یه دختری با ماشین خارجی فلان مدل تور کنن و مخشو بزنن.و خیلی وقتا موفق میشدن با ثروت بابای دختره راحت تا تخصص پیش برن و سربازیشونم بخرن.و الان هم زندگیشون لاکچری تر شده چون خودشونم دارن کار می کنن.