2777
2789
عنوان

بابام به شوهرم گفت چندتا غاز بابات بگیره برا بچرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 2884 بازدید | 123 پست
کدوم اخلاقتهدید به طلاق میکنهمادرش رو دخالت میده به همه جیزده زیر حرفاشتوقع داری تو خرج خودتو بدیاوو ...

عزیزم من که نمیدونستم اینجوریه کم کم خودشو نشون داد اول ظاهر موجه و خوبی داشت نتیجه تحقیقاتشون هم بد نبود 

چیکار کنم عزیزم وقتی خانوادش نزاشتن دست به سیاه و سفید بزنه. گفتم برو دنبال پدرت میگه نمیزاره از اول ...

ببین خدا میدونه به این وقت و ساعت قسم دروغ نمیگم 

برو بشین پیش پدرت که عاقله حتی اگه اخلاقش بده

دستشو ببوس بگو بابا یا اینو آدم کن باعرضه بشه من برم سر زندگیم یا طلاقمو بگیر 

به خداوندی خدا فحش پدر به صدتا زندگی کنار مرد بی عرضه میارزه 

بابات مشخصه بلده

بگو بهش بگه هروقت درآمدت درست حسابی رفت بالا میرید سر خونه زندگی

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه

بله عزیز کاملا معلومه.معلومم نیست زوم کن تا معلوم بشه.دیگه ریپ نزن که دیگه نمیخوام با امثال شما که تا کسی تاپیک میزنه بجای اینکه حداقل سری به تاپیکاش بزنید یا بدون قضاوت جواب بدید طرفو میکوبید و مقصر میدونید هم کلام بشم.

دختره هم نیاز به دلسوزی نداره وبه کاربرها میگه دنبال پماد سوختگی باشین من از شوهرم راضیم

به کاربرها؟ من جمع نبستم و روی صحبتم فقط و فقط یکنفر بی ادب بود شما هم قطعا کاربری دیگش هستید.

به کاربرها؟ من جمع نبستم و روی صحبتم فقط و فقط یکنفر بی ادب بود شما هم قطعا کاربری دیگش هستید.

قبول کردم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ببین مادرشوهرش به شدت بی ادبهتایپیک هاشو خوندمبنظرم پدر اسی باید تو ازدواج دخترش تجدید نظر کنهیه شوه ...

ببین من در جریان تاپیکاش نیستم مطابق همین چیزی که الان میگه نظر میدم نمیدونم شوهره چه گند هایی زده که حرف جدایی میزنی اگر واقعاً بخوان جدا بشن که حرفی نیست 

ولی اگر قرار باشه زندگی ادامه پیدا کنه از نظر من استارتر باید سیاستمدارانه رفتار کنه که بتونه استاندارد رفتاری رو به شوهرش بفهمونه که وقتی نفر سوم میاد توی رابطه ما دخالت می‌کنه ما باید چطور برخورد کنیم و اجازه دخالت ندیم 

با سخنرانی استاندارد های رابطه چیده نمیشه ولی عملی می‌تونه این کار رو بکنه 

این سیاستی بود که من دوازده ساله توی زندگی متاهلی دارم پیاده میکنم و خدا رو شکر هیچ مشکلی توی خانواده هامون نداریم 

توی عقد به شوهرم گفتم مدیریت رابطه خانواده من با منه

مدیریت خانواده تو با توعه 

چون خانواده ها روی بچه هاشون تعصب دارن و دلشون میخواد همه چیز به نفع بچه خودشون باشه حتی اگر از دایره منطق خارج باشه ، اگر ما این وسط مدیریت نکنیم ممکنه صحبت هاشون اثر منفی جدی ای روی رابطه هامون بذاره

اگر تو با خانواده من روبرو بشی یا من با خانواده تو روبرو بشم حرف و حدیثی پیش بیاد اونا هیچ وقت عروس یا داماد رو نمیبخشن ،  ولی اگر بچه خودشون صحبت کنه و بهشون تذکر بده حتی اگر ازش ناراحت هم بشن اونا رو راحت می‌بخشن پس برای حفظ آرامش خانواده دو نفره مون ،  تو خانواده خودت رو مدیریت کن من خانواده خودمو 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خب عزیزم خرج خونه با زن نیست ولی توی کارای خونه کم کاری کنم مثلا خونه زندگیم کثیف باشه و مادرشوهرم ب ...

من از تذکر شنیدن خوشم نمیاد تذکرم نمیدم چون خودمو ناراحت میکنه خونه زندگیمم شاید گاهی به هم ریخته باشه ولی ولی مردی که دخترش رو به یه پسری میده با حقوق و شغلش کنار اومده خیلی زشته که وقتی خیالت راحت شد دخترتو دادی تموم شد تازه یادت بیفته حقوقش کمه باید بره شغل دوم..این با اینکه ادم خودش بخواد بره دنبال کار فرق داره

ببین خدا میدونه به این وقت و ساعت قسم دروغ نمیگم برو بشین پیش پدرت که عاقله حتی اگه اخلاقش بدهدستشو ...

اسی حرف ایشون کاملا درسته

حقوق ۱۲ تومن واقعا کمه

دوستانی که میگن پدرت دیده شغل ایشون چیه و قبول کرده، خوب نمی خواسته سخت بگیره، اول زندگی ۱۰۰ درصد شرایط پسر محیا نیست که... دیده طبق تحقیق پسر خوبیه، حالا یه شغلی هم داره. نخواسته اول راه سخت بگیره

مهم اینه یه مرد جنم داشته باشه پول در بیاره. کسی که ۳ روز درهفته با این اوضاع گرونی بیکار برای خودش می گرده خوب مشخصه بیخیاله