2777
2789
عنوان

گول این کاربرای سایت رو نخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 3047 بازدید | 222 پست
دروغ داره میگه. همیشه این موقع ها شروع می کنه به انکار و تهدید کردن پلیس فتا. می خواد طرف مقابل رو ب ...

بابا مگه من کلاهبرداری نکردم خب بره شکایت کنه

چند روز کاربریم دست خواهرم بود که تعلیق شده هنوزم گاهی میاد 🥰🍻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغ داره میگه. همیشه این موقع ها شروع می کنه به انکار و تهدید کردن پلیس فتا. می خواد طرف مقابل رو ب ...

کاربری یاس00میگه رفتم ازت شکایت کردم 🤣🤣🤣نمیدونی که شلوارمو کثیف کردم خیلی ترسیدم😂😂😂تروخدا کاربر یاس00

بابا مگه من کلاهبرداری نکردم خب بره شکایت کنه

عزیزم شما ی دعانویس معرفی کردی با چندتا کاربری دیگه هم همون دعا نویسو معرفی کردن بمن ی حرف زدی بغد با ی کاربری دیگه باهات حرف زدم ی حرف دیگه زدی کلا سر تا پا حرفات تناقض داره

الهه جعفری و سارینا طالبی شمارع واتساپ خودشونو میدن گول میزنن.کاربر یاس و نیهان فقط ایدی تلکرام میدن ...

کاربر یاس ی شماره ب من داد زنگ زدم ی زن بود بعد گفت پدرشوهرم دعامینویسه و من چون خیلی پیر هست بجاش گوشی جواب میدم و کاراش رو میکنم دعا گرفت برام پستم کرد ولی جواب نگرفتم

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
خیلیاا🤦🏻

اونی که به دعانویس اعتقاد داره خودش میخواد پولشو بریزه تو سطل آشغال 

ممکن بیرون از اینجا و تو دنیای واقعی بره پیش دعانویس و رمال کلی پول بده برای چهار تا برگه و مهره مار و این چیزا 

من حتی دیدم آدم ها میلیونی خرج این چیزا میکنن

اینا اول باید برن پیش تراپیست بلکه عقلشون بیاد سرجا

کاربر یاس ی شماره ب من داد زنگ زدم ی زن بود بعد گفت پدرشوهرم دعامینویسه و من چون خیلی پیر هست بجاش گ ...

به من ی ایدی تلگرام داد گفت شیرازه حتی یکی از دوستای نینی سایتمم گفت این کلا حرفاش جور نیست

به من ی ایدی تلگرام داد گفت شیرازه حتی یکی از دوستای نینی سایتمم گفت این کلا حرفاش جور نیست

کلاهبرداره🤦‍♀️

کلاهبرداره🤦‍♀️

بعد فرداییش ی کاربر دیگه همون ایدی رو داد اصلا چت کردنش هم عینه کاربر یاس بود😂😐اونحا فهمیدم خودشه بعد قسم خورد عزیزم بجون مامانم اون کاربر من نیستما دوست خاهرمه خاهرم اینجا پیدا کرده😂

بعد فرداییش ی کاربر دیگه همون ایدی رو داد اصلا چت کردنش هم عینه کاربر یاس بود😂😐اونحا فهمیدم خودشه ...

🤣🤣🤣لعنت بهشون