2777
2789
عنوان

گول این کاربرای سایت رو نخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 3047 بازدید | 222 پست
😑😑فقط کاربری الهه جعفری چ فشاری شده اونم کاربری دیگش ساریناطالبیه .عزیزم چحوری لینک ی تاپیک کس دگ ...

برو داخل تایپیکش خود تایپیک رو بگیر زده کپی پیوند اونو بگیر وکپی کن بعد اینجا بزارش

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو داخل تایپیکش خود تایپیک رو بگیر زده کپی پیوند اونو بگیر وکپی کن بعد اینجا بزارش

فرستادم از صفحه سه بخون عزیزم الهه تبلیغ میکنه بعد کلی کاربر میان میگن این خودش شماره خودشو میده

فرستادم از صفحه سه بخون عزیزم الهه تبلیغ میکنه بعد کلی کاربر میان میگن این خودش شماره خودشو میده

نه برو داخل همون تایپیک و کپی کن اینجور معلوم نیست منظورت کدوم تایپیکش هست 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
الهه جعفری و سارینا طالبی شمارع واتساپ خودشونو میدن گول میزنن.کاربر یاس و نیهان فقط ایدی تلکرام میدن ...

واقعا هزار ماشاالله یک پا کارآگاه هستید.

چه طور فهمیدید کاربرهای نیهان_23  //  عروسک_دلخون_1384  // یاسی00 یک نفرن؟

واقعا هزار ماشاالله یک پا کارآگاه هستید.چه طور فهمیدید کاربرهای نیهان_23 // عروسک_دلخون_1384 // ی ...

عزیزم چون سه نفرشون هم یه ایدی رو میدادن حرفاشون چت کردنشون شبیه هم بود بعدش که گفتم چرا اینجوریه هر سه کاربر افتادن تته پته دیگه جواب ندادن

تا وقتی کاربرهای ساده باشند این کلاهبرداری ها هم هست

تاپیک پربازدید حتی نمیدونه شبا و ساتنا ممکن هست پول چند ساعت بعد برگشت تو حساب واریز کننده بشه

اون وقت نه تنها اعتماد کرده بلکه حتی جعلی بودن فیش را هم بررسی نکرده

بقیه کاربریهایی که نوشتین رو اصلا نمیشناسم. ولی الهه جعفری تاپیکاشو خوندم مطالب خوبی هم میذاشت. به ن ...

عزیزم برو صفحه سه این تاپیکو بخون تا اخر ببین چیا درموردش میگن من ی نفر دروغ میگم بقیه چی9؟؟کلی ادم تاپیک زدن گفتن شمارع خودشو میدهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15727249/دعانویس