2777
2789
عنوان

اونقدر معلم از بچم شکایت کرده ازش متنفر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5222 بازدید | 164 پست
منظورتون از نامه چیه

تو دفتر مشق بچا با خودرکار مدام مینویسه این بچه ادیت میکنه. سر کلاس تکالیف انجام نمیده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

معلم برای آموزش همین مواردسرکلاس هست خدمتشون بفرمایید(شماسرکلاسیدومدیریت وآموزش کلاس باشماست ،من ماد ...

چقدر قشنگ گفتید 

پسر من هم کل ابتدایی رو توی مدرسه دولتی پرجمعیت بود و پسرم دیر یاد میگرفت ولی یادم نمیاد هیچ کدوم از معلم ها یکبار تذکر بدن 

چون میدونن وظیفه خودشون هست کنترل کلاس و اموزش

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی رخت و لباسش بده

لباس فرم نداشت از کسی گرفتم سایزش ی مقدار بزرگه 

رنگشم با مال اینا فرق داره

لباس ورزشیش کهنه اس

کیفش کهنه اس

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

از بقیه خبر ندارم

ببین عزیزم 

دختر منم کلاس اول بود هم یه مقدار شیطون بود هم اینکه نگارش رو سر کلاس نمی نوشت 

انقدر باهاش صحبت کردم در مورد قوانین کلاس و اینکه حتما باید نگارش رو سر کلاس بنویسه و این حرفها 

با جایزه و اینا خلاصه منظم شد

تو خونه هم خودم خیلی باهاش تمرین کردم

و تبدیل شد به یکی از عالی های کلاس

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
مگه لباس فرم ندارن؟ مگه لباس همه بچه ها یه جورایی نیست؟

نخریدم

میدونی سر و وضع پوشش بچم ک خوب نیستمیدونن زندگیم نمیچرحه کمک ب مدرسه ام نکردمدیگه زبونم بسته اس

عزیزم اون زمان من و برادرم بدترین مدرسه منطقمون درس میخوندیم بخاطر وضعیت مالی و هیییچ کمکی هم ب مدرسه نمیکرد مامانم یعنی پول نبود ک کمک کنه لباسامون هم تمیز و مرتب بود ولی همیشه همیشه نو نبودن 

ولیییی

مامانم نمیذاشت کسی تو مدرسه زور بگه بهمون یادمه داداشم کلاس سوم یا چهارم بود معلمش زده بود تو گوشش مامانم چنااان بلایی سرش اورد که فقط عذرخواهی میکرد

ببین عزیزم دختر منم کلاس اول بود هم یه مقدار شیطون بود هم اینکه نگارش رو سر کلاس نمی نوشت انقدر باها ...

مثلا چی بگم بهش 

زیاد میگم سر کلاس از جات پانشو .تو کلاس رااه نرو.با بچه ها دیگه صحبت نکن. فقط ب خانمت نگاه کن هر کاری اون تو تخته میکنه تو توی دفترت بکن

شما چیا میگفتی ب بچت ک خوب شد

لباس فرم نداشت از کسی گرفتم سایزش ی مقدار بزرگه رنگشم با مال اینا فرق دارهلباس ورزشیش کهنه اسکیفش که ...

عزیزم فکر نمیکنم اون معلم انقدر سطح شعورش پایین باشه که به خاطر همچین چیزایی از بچه ایراد بگیره

همینی که تو پیام قبلی بهت گفتم 

باید بشینی سفت و سخت با بچه ت کارکنی و اینکه مدام قوانین کلاس رو با مهربونی بهش گوشزد کنی 

مطمئن باش یاد میگیره و درست میشه

عزیزم اون زمان من و برادرم بدترین مدرسه منطقمون درس میخوندیم بخاطر وضعیت مالی و هیییچ کمکی هم ب مدرس ...

بخدا روزی نیست ک گریه نکنم

الانم دارم با گریه مینویسم

مادر بی عرضه ایی هستم

یادگرفتن در مدرسه تمرین زیاد در خانه

ما خودمون تو مدرسه بودیم

بله یادگیری تو مدرسه ولی خیلی هامون اصلا یاد نمیگرقتیم

بنظر من مهمترین عامل تمرین و  خوندنه مثلا یه ابتدایی فقط معلم رو داشته باشه هرچقدر بخونه نمیتونه یاد بگیره باید با یلم یا یه نفر دیگه یادش بده مگه اینکه زرنگ باشه که مدرسه 30 نفری حداکثر  7 تاش زرنگن که سر کلاس یاد بگیرن

13 تاش معمولی و با تمرین یاد یگیرن

10 تاش هم تنبل که باید خیلی باهاشون کار بشه یاد بگیرن

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

چیکار کنم عزبزبچم تکالیف کامل انجام میدهمیدونی اونقدر بچه خوش خرمی هم نیست ک پرو لوس باشهبنظرم معلم ...

وای خیلی لجم گرفت از این همه بی صبری معلم 

چون معلم های پسرم کلاسهای ۴۰ نفری رو با صبوری پیش میبردن هیچوقت ازشون گلایه نشنیدم واقعا باورم نمیشه معلم بچه تون انقدر عصبیه 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بی تربیتی بچه ۷ساله ینعی چی

همه چیز 

از شکم مادر مستقیم وارد مدرسه نشدند که هفت سال در خانواده تربیت شدند  

تا شما بی تربیتی رو چی بدونید 

حرف های بد ،رفتار های بد ،پرخاشگری ،نازسگاری اینا رو باید خانواده یادشون بدن که مدرسه یه محیط عمومی نه خونه خودتون باید با همه بسازی نه هر روز دعوا داشته باشی

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
مثلا چی بگم بهش زیاد میگم سر کلاس از جات پانشو .تو کلاس رااه نرو.با بچه ها دیگه صحبت نکن. فقط ب خانم ...

من انقدر حرص میخوردم که حد نداشت 

خوب بچن سخته براشون یه دفعه بشینن سرجاشون و ساکت باشن و تکلیف انجام بدن

خوب من دائم تشویقش میکردم و بهش میگفتم اگه ببینم خانم معلم ازت راضیه و ببینم نگارش رو دیگه سر کلاس مینویسی و نمیاری خونه

یه جایزه به اتنخاب خودت برات میگیرم 

خلاصه بچم تلاششو کرد و کم کم درست شد

خدا امواتتو بیامرزهتو پیام اول گقتم پیش دبستانی هم رفته

تو اون مواردی که معلم ازش ناراضیه شما خودتم رو بچه ت کارکن و سعی کن بهترش کنی  ، فقط توجیه نکن یا انتظار نداشته باش که معلم فقط تحمل کنه و هیچی نگه 

اون معلمم میتونه دلسوز نباشه فرمالیته یه چیزی بگه و از سر وا کنه خودتونین که سالهای بعد ضربه شو میخورین

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

ما خودمون تو مدرسه بودیمبله یادگیری تو مدرسه ولی خیلی هامون اصلا یاد نمیگرقتیمبنظر من مهمترین عامل ت ...

خب یادگیری توی خونه با انجام تمرین کامل میشه 

اما اصل مطلب  رو باید توی کلاس بگیره 

توی مدرسه یاد میگیری که تمرکز کنی با بغل دستیت پچ پچ نکنی خواب نری حواستو به درس بدی اینا خیلی مهمه 

دختر پاییزم🍂