2777
2789

خب کلاس اوله معلم صبوری نمیکنه

خود معلم ۲شیفت مدرسه برداشته. بخدا خانوم معلما این کار درست نیست ک صبح تا ظهر سر مدرسه باشین بعدظهر خستا بیاین سر بچه مردم

به ناله به شکایت بچه

.پیش دبستانی هم رفته.

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب به پسرتون چی گفته 

در مورد چه رفتاریش اعتراض کرده 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلش چیه عزیزم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
درسته معلم باید صبور باشه ولی همه ما بچه داریم خودمون چقدر میتونیم شیطنت بچمونو تحمل کنیم ؟؟ حالا مع ...

تذکر ی دونه ۲تا ۵تا ن ۲۰تا

خب معلومه از صبح تو کلاس ی مدرسه دیگه بوده

دسروز عصر سر کلاس بچه من، دیگه صبری نمیمونه

اصل این قضیه اس

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب به پسرتون چی گفته در مورد چه رفتاریش اعتراض کرده

میگه نمسشینه سر کلاس مشقاشو سر کلاس انجام نمیده 

معلم از صبخ تو مدرسه دیگه کار میکنه شیفت عصر بچه من ک میشه خسته از صبحه

مساد میزنه تو سر این و بقیه

نه میتونه از پول وحقوقش بگذره نه تحمل سر کلاس رفتن داره اینا حق الناسه

بخدا حلال نیست 

ما ک راصی نیستین 

معلم از ۷صبح تا ۱۲ تو ی مدرسه دیگه انرژیش تخلیه شده باشه

بعد ۱۲ تا ۵میاد سر کلاس یچه مردم

شکایت شکایت

خب کلاس اول معلم صبور میخاد با حوصله نه ک خسته

وقتی بچه ۲۰تا تذکر میخوره حتما شلوغه دیگه

خب جلو معلم خسته ک از صبح با ۴۰تا دانش اموز سر و کله زدن، نفس کشیدن هم تذکر میده

بخدا حلال نیست ما ک راصی نیستین معلم از ۷صبح تا ۱۲ تو ی مدرسه دیگه انرژیش تخلیه شده باشهبعد ۱۲ تا ۵م ...

گلم همه ی تقصیر بخاطر خستگی معلمه؟

یک درصد هم بچه شما مقصر نیست؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم