من بعد ی ماه رفتم خونه مادرم مریض بود گفت بمون هم تنهام هم مریضم یکم روحیم خوب شده شوهرم میگه بهت گفتم از صب برو غروب بیا اما مادرم مریض بود نتونستم با اون حال تنها ولش کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین اول زندگی این حرف رو زده حواست باشه الان هر جوری رفتار کنی تا آخر زندگیت باید همون جور طی کنی میگه طلاق میدم بگو به درک مردی که زنش رو به خاطر احترام به مادرش و مراقبت از مادر مریضش می خواد طلاق بده همون بهتر تو زندگی زنش نباشه برو به جهنم. اصلا هم نترس محکم باش
آخه دوسش دارم نمیتونم از دستش بدم اما اون منو دوسنداره که اگر داشت اینجوری هی طلاق طلاق نمیکرد
نخیر اونم دوستت داره ولی فهمیده هر چی بگه غلام حلقه به گوششی گفت طلاق بگو باشه تو هم بلاکش کن از الان باج بدی تا آخر عمرت ذلیل میشی یه قوی باش به خدا بدبخت میشی مردای از زنای ضعیف بدشون میاد یه کم اقتدار داشته باش
عرضه داشته باش ازین فرصت استفاده کن یجوری نقره داغش کن اخرین باری باشه که جرات کرده این کلمه رو به زبون بیاره !
چقد کاربر زن ستیز با حرفای تهوع اور تو این تاپیک زیاد بود
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
آفرین.انگار طلاق الکی الان دلم می خواد بدونم کدوم مردی ت. خ. م طلاق دادن داره
دختر مردم رو تنها گیر آوردن به مرد جماعت رو بدی آخرش میشه این. بنده خدا بدون عروسی تازه خونه مادرشوهر زندگی می کنه یارو طلبکار هم هست. انگار طلاق کشکه لابد می خواد بره دادگاه بگه زنم از مادرش یه شب نگهداری کرده می خوام طلاقش بدم 😐
دختر مردم رو تنها گیر آوردن به مرد جماعت رو بدی آخرش میشه این. بنده خدا بدون عروسی تازه خونه مادرشوه ...
بابا زر زده دادگاهم میگه چشم بیا طلاق بده. فقط امیدوارم یه مهریه ی خوب زده باشه نه بدون مهریه زنش نشده باشه. الان با اوضاع سکه طلاق بدن ببینم کی جرات داره