2777
2789
عنوان

بچه ها این فرد چ مرگشه

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 68 پست
موقعیتش واسه همون اکسش خوبه..کاری نکنی بعد از ماه‌ها دوباره برگرده گریه و زاری به اصطلاح خامش بشیبه ...

گل گفتی واقعا🥲🤣

ولی من دیگ سر شدم جیگر

حسیم ندارم

قبلا تا نصف شب چت میکرد و میگفت می‌خندید

الان غیب میشه منم به فامیلی صدا میکنه

دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه سیسی کار میکنم❣️🥲

چند سالته سیسی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

من واقعا برام توجیه نداره یعنی چی اکسسسسم وقتی میری تو رابطه با یکی دیگه؟ خب نرو‌سمت کسی برو بشین ک ...

نمیدونم واقعا 

یهو میگفت مثلا گفت فلانی با اکسم نشستن حرف زدن ...

اسم اکسمم یادم نییت چی بود؟

بعد دوستش گفت کدومشون:))))))

من هیچی نگفتم

لجن 😒به فامیلی صدات میکنه که التماسش کنی برگرده.

گوه خورده من التماس هیچکس نمیکنم 

فقط از تنهاییم سو استفاده کرد محبت کرد و غیب شد ولش کنیم فقط کارم تموم شه با یه خداحافظی جفتمون رو خوشحال میکنم

۲۴

منم ۷ آبان میشم ۲۳🤝🦦

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

اواااا تولدت پیشا پیش مبارکککک ♥️😘

قربونت برم سیسی😍

نمیدونم واقعا یهو میگفت مثلا گفت فلانی با اکسم نشستن حرف زدن ...اسم اکسمم یادم نییت چی بود؟بعد دوستش ...

یه دوستی دارم فوق العاده خوب با یکی تو رابطه بود که هر از چند گاهی از اکسش صحبت میکرد این رفیقمون بگیره اصلا برنامه چیده بود خلاصه چند بار به دختره فرصت داد گفتم این فکرش اونجاس بی خیالش شو نمیشه که تو بیای کنار یکی که دوست داره بعد فکرت تو پسری باشه که اصلا آدم حسابت نکرد بهت توهین کرد کات شد 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
یه دوستی دارم فوق العاده خوب با یکی تو رابطه بود که هر از چند گاهی از اکسش صحبت میکرد این رفیقمون بگ ...

دقیقا همینه منم همین حس رو گرفتم آب نمک🤣

چون کسی که کسیو بخواد اصلا گردن نمیگیره اکساشو جلو طرف حداقل

نمیدونم واقعا یهو میگفت مثلا گفت فلانی با اکسم نشستن حرف زدن ...اسم اکسمم یادم نییت چی بود؟بعد دوستش ...

بعضی وقتا دخترا می‌خوان تعصب و غیرت طرفو بسنجند میگن از حرفا اونا اوکیع اما نه اینجوری که مشخصه با حسرت حرف زدن/کار درستی نکرده پسر هم گاها میگن اما دایمی شدن یک موضوع باید واکنش قاطع نشون بدی 

دقیقا همینه منم همین حس رو گرفتم آب نمک🤣چون کسی که کسیو بخواد اصلا گردن نمیگیره اکساشو جلو طرف حداق ...

دقیقا والا خیلی میدون‌دادی بهش