الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹
بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹
نمیدونم واقعا یهو میگفت مثلا گفت فلانی با اکسم نشستن حرف زدن ...اسم اکسمم یادم نییت چی بود؟بعد دوستش ...
یه دوستی دارم فوق العاده خوب با یکی تو رابطه بود که هر از چند گاهی از اکسش صحبت میکرد این رفیقمون بگیره اصلا برنامه چیده بود خلاصه چند بار به دختره فرصت داد گفتم این فکرش اونجاس بی خیالش شو نمیشه که تو بیای کنار یکی که دوست داره بعد فکرت تو پسری باشه که اصلا آدم حسابت نکرد بهت توهین کرد کات شد
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
نمیدونم واقعا یهو میگفت مثلا گفت فلانی با اکسم نشستن حرف زدن ...اسم اکسمم یادم نییت چی بود؟بعد دوستش ...
بعضی وقتا دخترا میخوان تعصب و غیرت طرفو بسنجند میگن از حرفا اونا اوکیع اما نه اینجوری که مشخصه با حسرت حرف زدن/کار درستی نکرده پسر هم گاها میگن اما دایمی شدن یک موضوع باید واکنش قاطع نشون بدی
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘