مریجییین مدیر عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 2521 عنوان بچه ها این فرد چ مرگشه | مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 68 پست اولش خوب بود حواسش بهم بود توجه میکرد و....ولی یهو غیب شد مثلا ۴ روز بعد پی ام داد نصف شب با صدای خسته..منم ج ندادم ریکشن دادم و باز پی ام داد ج دادم دیر سین زدن شروع شدهمشم از اکسش میگه:))))هیع خدا حسم بهش کامل از بین رفت مثل برادرم میبینمش دیگ دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️🩹 امروز | 02:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریجییین مدیر استارتر عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 2521 بعضی وقتا دخترا میخوان تعصب و غیرت طرفو بسنجند میگن از حرفا اونا اوکیع اما نه اینجوری که مشخصه با ح ... اصلا اول آشنایی چون یه جا با اکسش درس میخوندم گفت با بچه های رشته فلان در ارتباط بودی گفتم نه بعدا فهمیدم اکسش بوده دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️🩹
مریجییین مدیر استارتر عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 2521 دقیقا والا خیلی میدوندادی بهش خاک تو سرم:) دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️🩹
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4348 خاک تو سرم:) نگو این حرفو اون اادمش نبوده آدمها باید بفهمند وقتی نمیفهمند مشکل از تو نیست عمدش سمت اونه اما احساساتوو خرجشون نکن حیفه 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
مریجییین مدیر استارتر عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 2521 نگو این حرفو اون اادمش نبوده آدمها باید بفهمند وقتی نمیفهمند مشکل از تو نیست عمدش سمت اونه اما احس ... باشه ممنونم از راهنماییت:))) دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️🩹
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4348 اصلا اول آشنایی چون یه جا با اکسش درس میخوندم گفت با بچه های رشته فلان در ارتباط بودی گفتم نه بعدا ف ... عجب بعدم ادای عاشقفارو در میارن من کلی میگم ها برمبنای دیده هام آخه یکی از زیر مجموعه های عشق پاکیه که امثال اینا ندارند 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4348 باشه ممنونم از راهنماییت:))) خواهش میکنم قربانت 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
مریجییین مدیر استارتر عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 2521 عجب بعدم ادای عاشقفارو در میارن من کلی میگم ها برمبنای دیده هام آخه یکی از زیر مجموعه های عشق پاکیه ... بنظرت چرا پرسید؟؟؟اوایل چتمون بود دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️🩹
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4348 بنظرت چرا پرسید؟؟؟اوایل چتمون بود خودت چی فکر میکنی به نظر من یا میخواد اونو حرص بده یا میخواد بدونه چقدر با هم آشنا بودین یا اصلا نیستید که بدونه چطور رفتار کنه ممکنه قبلا با هم بودن اون چیزی بهت نگه و ... 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
مریجییین مدیر استارتر عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 2521 خودت چی فکر میکنی به نظر من یا میخواد اونو حرص بده یا میخواد بدونه چقدر با هم آشنا بودین یا اصلا نیس ... شایدچرا یهو با فامیلیم صدام زد؟؟عجیب بودچون جنس خودتو میشناسی میپرسم من یکم گیراییم ضعیفه دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️🩹
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4348 شایدچرا یهو با فامیلیم صدام زد؟؟عجیب بودچون جنس خودتو میشناسی میپرسم من یکم گیراییم ضعیفه تو کوجا با فامیلیت صدات زد؟ 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
مریجییین مدیر استارتر عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 2521 تو کوجا با فامیلیت صدات زد؟ هم حضوری هم مجازی دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️🩹
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4348 هم حضوری هم مجازی کسی هم پیشتون بوده؟ فاصله داره میگیره اولویت تو نیستی 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
مریجییین مدیر استارتر عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 2521 کسی هم پیشتون بوده؟ فاصله داره میگیره اولویت تو نیستی تو حضوری آره مجازی نهبدرک بگیره من برام مهم نیست حقیقتا دیگ پر از داستانه دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️🩹
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4348 تو حضوری آره مجازی نهبدرک بگیره من برام مهم نیست حقیقتا دیگ پر از داستانه بی خیالش نمیخواستم ناراحت کنم یه گپ ساده بود 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
مریجییین مدیر استارتر عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 2521 بی خیالش نمیخواستم ناراحت کنم یه گپ ساده بود نه بابا ناراحت چی واقعا حسی نداشتم اوایل یه حس مثبت بوو الانم دیگ اصلاپر از داستانه طرف خیلیارو بازی دادهفقط کارم تموم شه.... خداحافظی شیک و صمیمیخطمم احتمالا عوض کنم چون قصد داشتم از قبل دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️🩹