2777
2789
عنوان

بچه ها این فرد چ مرگشه

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 73 پست
دقیقا منم سریع میرم تو فاز تا سفره عقد بعد یه چیزی ببینم افف میشم...وقتی میگم حسی ندارم یعنی ندارم.ک ...

وای منم تا سفره عقد و فامیل شوهر و اینام میرم😂😂😂😂

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره فک کنم من اصلا نپرسیدم از اکسش ققط خودش میگفت آره فلانی با اکسم صحبت می‌کرد فلانی منم هیچی نمیگف ...

بدرد نمیخوره همش راجب اون میگه چرا انقد راجبش میگه وقتی تموم شده 

وای منم تا سفره عقد و فامیل شوهر و اینام میرم😂😂😂😂

خاک تو سرمون سیسی🤣 حبیب شدیم

الانم بعد ۴ روز پی ام داده اونم بخاطر پروژه به مشکل خورده بود وقتی ج دادم بهش غیب شد:)

خیلی دلم میشکنه گاهی

دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️‍🩹

بدرد نمیخوره همش راجب اون میگه چرا انقد راجبش میگه وقتی تموم شده

نمیدونم ذهنش پیششه لابد

چون من یکی بهم گفت اکسش سوگولیش بوده....

بیخیالش حسی ندارم بهش 

کارم تموم شه میگم بای

ببین یه تکنیکی بین آقایون از قدیم الایام رواج داشته تا به این‌ور به نام "بمباران عاطفی"

شما وقتی طرف مقابل رو روز اول میبینید میگید یا این یا هیچکس چون خود واقعیشو پشت لاس‌هاش قایم کرده...

وقتی هم از اکسش میگه یعنی تو آب‌نمکم بودی دیگه وقتش برم سراغ اون یکی!

این حتی اگه درخواست ازدواجم داد قبولش نکن. پیرت میکنه

ببین یه تکنیکی بین آقایون از قدیم الایام رواج داشته تا به این‌ور به نام "بمباران عاطفی"شما وقتی طرف ...

نمیکنم موقعیتش خیلی خوبه ها خیلی

ولی حسم مرد اگه یه ذره خوشم می‌ومد تباه شد.

بازی روانی باهام شروع کرد

خاک تو سرمون سیسی🤣 حبیب شدیمالانم بعد ۴ روز پی ام داده اونم بخاطر پروژه به مشکل خورده بود وقتی ج دا ...

میدونی اینا از اعتماد به نفس پایین میاااد واقعا باید کار بشه روش 

الان چرا زود جواب میدی خب دیر به دیر جواب بده 

به درک بابا شوهرت ک نیس توقع داری بره گمشه

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

ثبات ندارند بالاخره پیش میاد ممکنه یکی حالش خوب نباشه یه مدت ج نده ولی وقتی دایمی میشه یا برمیگرده به عقب همون تو فضای قبلیش باشه هم به خودش لطف کرده هم اینکه بهتره سمت کسی نره که میرن

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
میدونی اینا از اعتماد به نفس پایین میاااد واقعا باید کار بشه روش الان چرا زود جواب میدی خب دیر به دی ...

آره باید دیر ج بدم خودمو مشغول کنم.....

خیلی سادم بوالله

آره باید دیر ج بدم خودمو مشغول کنم.....خیلی سادم بوالله

اشال نداره سیسی ازین به بعد تمرین کن بعدم تو پیوی نمون ک سین بخوره بعد یک ساعت ی روز جواب بده

نمیکنم موقعیتش خیلی خوبه ها خیلیولی حسم مرد اگه یه ذره خوشم می‌ومد تباه شد.بازی روانی باهام شروع کرد

موقعیتش واسه همون اکسش خوبه..

کاری نکنی بعد از ماه‌ها دوباره برگرده گریه و زاری به اصطلاح خامش بشی

به این میگن باج گیری عاطفی که از گریه‌هاش و حرف‌های شیرینش به عنوان یه تور برای شکار تویی که پری دریایی هستی استفاده کنه... 😁

دائمی شده

من واقعا برام توجیه نداره یعنی چی اکسسسسم  وقتی میری تو رابطه با یکی دیگه؟ خب نرو‌سمت کسی برو بشین کنج خونه در دوری اکسسست ناراحت باش چقدر آدم مییتونه خودخواه باشه یعنی چطور میشه کنار یکی دیگه باشی بعد به یکی دیگه فکر کنی ؟؟!!

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘