2777
2789
عنوان

😍خوشگلا از خاستگارای سمی یا اکس هاتون بگید بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 80 پست

جلسه اول خواستگاری سنتی( تا حالا ندیده بودیم همو) گفت خونه هم اینجا👇 زندگی می کنیم( اشاره کرد به طبقه پایین خونه بابام😐)

موقع رفتن مثل گاو سرشو انداخت پایین رفت 

بابام که رفته بود بدرقه شون کنه رو اصلا محل نزاشت و خداحافظی نکرد

مثل بچه ها هم یه ساعت ک و ن اش کرده بود سمت ما کفش می پوشید صحنه بدی بود🤣( خب سمت دیوار وایسا یا پشت باز بپوش تو کوچه درستش کن😐😂)

عجب نفهمی بود

والا هنوز بعد یک سال عممه هام میپرسن نمیخاد بیاد خاستگاری منم مجبور میشم بگم همکارم بوده  مسئله ماست پالی کنم

به بخشیدن آدما ادمه میدم تا زمانی که تفنگ بخرم🙃😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جسارتت دوست داشته یچی دیگه هم هست اینه که نترسیده کتک بخوره ازت😂😂😂😂

تاجایی که خبر دارم   هنوز مجرده و خانواده اش هم  هنوز از فامیلامون پدربزرگم و بعضی وقتها  از مامانم حالمو میپرسن

جلسه اول خواستگاری سنتی( تا حالا ندیده بودیم همو) گفت خونه هم اینجا👇 زندگی می کنیم( اشاره کرد به طب ...

این احمقی بوده ابجی 😂😂😂اینجا زندگی میکنیمش جالب بوده

دوست دخترش چیزی نگفت😂😂😂این پارچه فروشا بلا هستن من تو دبیرستان بود رفتم با مامانم خرید رفتیم توی ...

چی میخواست بگه من نرفته بودم ک دنبال اون

ازدواج کردن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

تاجایی که خبر دارم هنوز مجرده و خانواده اش هم هنوز از فامیلامون پدربزرگم و بعضی وقتها از مامانم ...

عه چه جالب  امید وارم اگه صلاحه بهم برسید😉❤😂نمیدونم چرا خوشم اومد

یکی بود فرق زن گرفتن با دوست دختر رو نمی‌دونست

می‌گفت دخترها تیغ‌زن هستن و من از دخترهای تیغ زن متنفرم 

هر شب شارژ میگیرن

دونگ کافه نمیدن

پول میگیرن

منم بهش گفتم خط من‌ ۰۹۱۲هست هرشب شارژ نمیخوام سرماه شناسه قبض می‌فرستم  

بعد دیدم جنبه شوخی هم نداره دونگ کافه اونم حساب کردم گفتم از جلو چشمام برو اون‌طرف فقط 

بگو ردش کردم

همین میگم والا

هنوزم میبینی دو ماهی یبار پیداش میشه  از نظر اعصاب روان مشکل داشت خیلی مهربون بود خیلی دوستم داشت ولی  بعضی وقتا اصن از دست خودش خارج میشد بی عقلی میکرد مث همین کاری تعریف کردم

بیچاره دختره بنظرم پسره اعصاب روان درستی نداره

دختره ام مشکل داشت ک با وجود اون کار زنش شد

طرف از یکی دیگه خاستگاری کرده

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکی بود فرق زن گرفتن با دوست دختر رو نمی‌دونستمی‌گفت دخترها تیغ‌زن هستن و من از دخترهای تیغ زن متنفر ...

😂😂😂😂روان پریشی بوده 

دختره ام مشکل داشت ک با وجود اون کار زنش شدطرف از یکی دیگه خاستگاری کرده

بعضی دخترا چشاشون رو همه چی میبندن فقط مال منال مد نظرشونه حالا این پسره با وجود پارچه فروشی ان چنان  وضعیت عالی نداشته دختره نفهم بوده والا