nazanin_1381 مدیر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2487 عنوان یارانه در زمان عقد رو کی میگیره بابام میخواد شماره کارت خودش بفرسته برای همسرم | مشاهده متن کامل بحث + 4364 بازدید | 138 پست تو عقدم این ماه یارانه ام رفته حساب همسرم بابام گیر داده میگم بریزه حساب خودم ولی 300تومن کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 1404/08/01 | 01:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میدافه عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 318 سلام عزیزم. اول از نامزدتون بپرس رفته بحساب اون یانه بگو نیومده بحساب بابام گفتم شایدقطعش کردن، بعدم به بابات بگو اولا یارانه حق منه نه شما دوما از لحاظ قانونی دیگه نامزدم سرپرستمه که میگین قانونی اقدام کنیم،حالا۳۰۰تومن ارزششو داره آبروی خودشو شما رو ببره؟
nazanin_1381 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2487 ببین تو پیش دستی کن بگو نامزدم خودش ۳۰۰رو زده به حسابمبدون اینکه من بهش بگم و بعد کارت به کارت کن به ... آره ایده خوبیه کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم
nazanin_1381 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2487 خب به شوهرت بگو برات واریز کنه معلوم نیست رفته حسابش یا نه کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم
nazanin_1381 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2487 به شوهرت بگو یه ۶۰۰بزنه به کارتت بعد برو پیامکش رو به بابات نشون بده بگو ببین اون یارانه خودشو هم زد ... آره همین کار میکنم چاره ندارم کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم
nazanin_1381 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2487 سلام عزیزم. اول از نامزدتون بپرس رفته بحساب اون یانه بگو نیومده بحساب بابام گفتم شایدقطعش کردن، بعدم ... آره باید بپرسم اول ارزشش ندارع ولی اینا نمیفهمن کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم
nazanin_1381 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2487 کی خرجت رو میده؟ نصف نامزدم ما بقیه خودم بابام. نمیده فقط جهاز میخره کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم
مجتبی_قطعش_کن عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 4197 یارانه رو تا جدا نکنی ب حساب همسر نمییره جدیدا خود ب خود جدا میشه باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
talisman عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1582 نصف نامزدم ما بقیه خودم بابام. نمیده فقط جهاز میخره ببین اگه خرجت میکنه یارانه بگیره عیب ندارع هرچند محترمانه این بود اجازه بگیره از باباتاما اگه خرجی نمیده هیچی واقعا کارش زشته که پول میگیره میذاره جیبشاینکه بابات مستقیم بگه که خیلی بده، ولی ببین میتونی متوجهش کنی رفتارش درست نیست ؟ عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
فرفرررری_جون عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 2339 یارانه رو تا جدا نکنی ب حساب همسر نمییره این ماه همه رو فرستادن سرجای خودشون من و شوهرم جدا جدا می اومد ب کارتمون .این ماه جفتش رفته ب حساب شوهرم😁 شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️
فرفرررری_جون عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 2339 آره باید بپرسم اول ارزشش ندارع ولی اینا نمیفهمن این ماه دولت خودکار این کارو کرده شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️
nazanin_1381 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2487 ببین اگه خرجت میکنه یارانه بگیره عیب ندارع هرچند محترمانه این بود اجازه بگیره از باباتاما اگه خرجی ... خرجی کم بیش میده ولی بصورت خودکار رفته همسرم اقدام نکرده کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم
nazanin_1381 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2487 الکی بکو شماده کارتمو دادم شوهرم هر ماه میریزه کارتم فقط میخواد بریزه حساب خودشون نه من کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم
nazanin_1381 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2487 این ماه دولت خودکار این کارو کرده آره برای همه کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم