2777
2789

سلام عزیزم. اول از نامزدتون بپرس رفته بحساب اون یانه بگو نیومده بحساب بابام گفتم شایدقطعش کردن، بعدم به بابات بگو اولا یارانه حق منه نه شما دوما از لحاظ قانونی دیگه نامزدم سرپرستمه که میگین قانونی اقدام کنیم،حالا۳۰۰تومن ارزششو داره آبروی خودشو شما رو ببره؟

ببین تو پیش دستی کن بگو نامزدم خودش ۳۰۰رو زده به حسابمبدون اینکه من بهش بگم و بعد کارت به کارت کن به ...

آره ایده خوبیه 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به شوهرت بگو برات واریز کنه

معلوم نیست رفته حسابش یا نه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

به شوهرت بگو یه ۶۰۰بزنه به کارتت بعد برو پیامکش رو به بابات نشون بده بگو ببین اون یارانه خودشو هم زد ...

آره همین کار میکنم چاره ندارم

سلام عزیزم. اول از نامزدتون بپرس رفته بحساب اون یانه بگو نیومده بحساب بابام گفتم شایدقطعش کردن، بعدم ...

آره باید بپرسم اول 

ارزشش ندارع ولی اینا نمیفهمن

کی خرجت رو میده؟

نصف نامزدم ما بقیه خودم بابام. نمی‌ده فقط جهاز میخره

نصف نامزدم ما بقیه خودم بابام. نمی‌ده فقط جهاز میخره

ببین اگه خرجت می‌کنه یارانه بگیره عیب ندارع هرچند محترمانه این بود اجازه بگیره از بابات

اما اگه خرجی نمیده هیچی واقعا کارش زشته که پول میگیره می‌ذاره جیبش

اینکه بابات مستقیم بگه که خیلی بده، ولی ببین میتونی متوجهش کنی رفتارش درست نیست ؟ 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

یارانه رو تا جدا نکنی ب حساب همسر نمییره

این ماه همه رو فرستادن سرجای خودشون من و شوهرم جدا جدا می اومد ب کارتمون .این ماه جفتش رفته ب حساب شوهرم😁

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

ببین اگه خرجت می‌کنه یارانه بگیره عیب ندارع هرچند محترمانه این بود اجازه بگیره از باباتاما اگه خرجی ...

خرجی کم بیش میده 

ولی بصورت خودکار رفته همسرم اقدام نکرده

الکی بکو شماده کارتمو دادم شوهرم هر ماه میریزه کارتم

فقط میخواد بریزه حساب خودشون نه من

این ماه دولت خودکار این کارو کرده

آره برای همه