2777
2789
قانع نمیشه که میگم خودم اون پول میدم

نمیخواد بگی 

برو از بانک 

حضوری 

۳۰۰ بزن به کارت بابات یا خودت 

بهش بگو همسرت ریخته 

فقط یه سوال 

قراره بابات هر ماه اینجوری کنه ؟

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

الان یه بسته ماکارونی نزدیک 60تومنه یارانه 300 ،پول 6بسته زمون عقد من یه بسته ماکارونی 1500بود یاران ...

بابام نمی‌فهمه اینو که

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نامادری چرا کاسه داغترازآش شده

چه می‌دونم زنیکه عفریته 

بابام رسمی شده نوکرش

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

شوهرت خرجتو میده ؟

نصف آره 

بقیش هم درآمد آنلاین دارم جور میکنم کم بیش 

پس همون .از گور نامادری بلند میشه

آره بابا پیشنهاد میده قانونی اقدام کنیم 

اومده میگه من نمیتونم نظر بابات عوض کنم گفتم اگه نمیتونی اون پیشنهادات واسه چیه پس

مطمئنی به حساب شوهرت رفته؟ازش پرسیدی؟شاید کلا قطع شدهچون اصلا قانونش عوض نشده که خودشون بدون درخواست ...

نه نپرسیدم‌ بابام گفت نیومده حسابم رفته حساب شوهرت

نمیخواد بگی برو از بانک حضوری ۳۰۰ بزن به کارت بابات یا خودت بهش بگو همسرت ریخته فقط یه سوال قراره با ...

اجاره نمی‌دم که برم بیرون که 

معلومه هرماه انگار همسرم شده پزشکیان باید به بابام یارانه بده

مطمئنی به حساب شوهرت رفته؟ازش پرسیدی؟شاید کلا قطع شدهچون اصلا قانونش عوض نشده که خودشون بدون درخواست ...

فکر کنم از این ماه اینجوری شده

هفت ساله ازدواج کردم تو این مدت هم یارانه من هم همسرم به حساب پدرامون میومد ولی چندروز پیش پیامک اومد که شما سرپرست هستی وباید شماره حساب بدی(شبا) تا یارانه بگیری

این ماه یارانه برا بابام نیومد کلا

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

استارتر درست میگه قانون عوض شده ،ماهم جدا نکرده بودیم حتی بعد عروسی ،۳ماهه خود بخود جدا شده

ببین تو پیش دستی کن 

بگو نامزدم خودش ۳۰۰رو زده به حسابم

بدون اینکه من بهش بگم 

و بعد کارت به کارت کن به پدرت 

به دوستی هم ۳۰۰بده بگو واریز کنه برات که پیامک واریزی رو هم نشون بدی 

بابام نمی‌فهمه اینو که

به شوهرت بگو یه ۶۰۰بزنه به کارتت بعد برو پیامکش رو به بابات نشون بده بگو ببین اون یارانه خودشو هم زده به حسابم بدون اینکه من چیزی بگم تو زنت بدبینین همه رو مثل خودتون میبینین اینطوری یه منتی هم سرشون داری

خدایا شکرت به خاطر همه چیز 🙏🙏🙏