2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو ایرانی خارجی

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 45 پست
اره بین پوست اگه لک اینا داره سرم تخصصی استفاده‌ی کن بعد یه روتین پوستی ساده نیاز نیست سفید باشی ابن ...

من دخترم مشکل پوست داره 

خودم پوستم بد نیست خوبه فقط یکم جدیدا تیره شده پوستم و منافذ داره

دخترم جوش میزنه جاش حالت فرو رفته میمونه دکتر پوست بردم جواب نداد هزینه بردار بود 

دکتر زنان بردم خیییییلی بهتر شد 

اما خوب دکتر زنان هم قرص هورمونی می ه ادم میترسه 

چهار پنج جلسه بردم عالی شد پوستش 

اما خوب باز یه نمه جوش میزنه یه وقتا 

اون فرو رفتگی های قدیمی هنوز یکم مونده جاش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهام خشکه جدیدن خیلی شوره میذاره چه روتینی استفاده کنم اوکی شه ؟موهام فره برا روتین فر استایل چه مح ...

سلام قشنگم 

برای موهات اگه کف سرت چربه و شوره هم داری حتما اسکراب داخل حمام استفاه کن 

برای ریزش مو قرص فیتو خارجی  روزی دو تا 

ایرانی زینک و بیوبپانتن روزی یکی

برای پوست 

ابرسان سنت ایوز قیمت و کیفیت عالی 

ابرسان کوزارکس خوبه برای پوست چرب بهتره 

ابرسانی که خاصیت روشن کنندگی داشته باشه فارم استی مدل ویتامین سی 

رژلب گلدن رز حتمااا امتحان کن 

رنگ نود خیلیی جذابش 16

واقعا خوشگل و باکلاسه 

ریمل اسنس میبلین عالین 

سوالی دیگه نداری قشنگم 

کرم پودر شیگلم مدل آبرسان درش سفیده اون دارم خیلی راضیمم

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

من دخترم مشکل پوست داره خودم پوستم بد نیست خوبه فقط یکم جدیدا تیره شده پوستم و منافذ دارهدخترم جوش م ...

دخترتون تنبلی تخمدان نداره ؟

خودتون اگه به ویتامین سی حساسیت ندارین 

سرم ویتامین سی 

ایرانی ویتالیر برایت مکس 

خارجی اوردینری بیوتی اف جوسان استفاده کن 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

دخترتون تنبلی تخمدان نداره ؟خودتون اگه به ویتامین سی حساسیت ندارین سرم ویتامین سی ایرانی ویتالیر برا ...

نه تنبلی تخمدان نداشت نمیدونم این جوشای لعنتیش کی درست میشه 16 سالشع

کنرشم جوش‌میزنه جاش‌میمونه 

واقعا کلافه کننده ست خودشم خیلی اذیت میشه

یه ضد لک خوب میخوام واسه جای جوش چی خوبه

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

عزیزم گونه هام پوست پرتغالی

صورتم خال و لک داره

و پوستم شاداب نیست انگار خسته است

و کرم دورچشم و آبرسان خوب معرفی کن گلم

موهامم آسیب دیده و ضعیف و ریزش داره

خلاصه درب و داغان

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
نه تنبلی تخمدان نداشت نمیدونم این جوشای لعنتیش کی درست میشه 16 سالشعکنرشم جوش‌میزنه جاش‌میمونه واقعا ...

اگر میتونی همون دکتر زنان ادامه بده 

چون مشکل درونی با شوینده اینا حل نمیشه 

اما برای گودی و منافذ و لک های باقی مونده 

سرم سالیسیک اسید اوردینری استفاده‌ی کنه 

چند ماه پشت سر هم فیشال بیرینش 

اگر شهرتون کسی با مواد برند مثل بلتر و ریمپلر هم کار میکنه 

بهتره 

میتونه بعد که پوستش دیگه جوش نداشت مزو انجام بده 

که گودی رفع بشه 

ممنونم💞برا جوش سر سیاه چجوری از بین بره ؟برا صورت به نظرت بند بهترخ یا تیغ یا وکس؟

من تجربه استفاده از همه داشتم 

خداروشکرر پوست با نخ ساخت و جوش نزد 

نخ انتخاب منه 

عزیزم ریزش‌مو به علت تنبلی تخمدان راهی داره خیلی ریزش دارم

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
یه ضد لک خوب میخوام واسه جای جوش چی خوبه

خارجی اکسیس وای 

خیلییی خوبه 

و اینکه 

دو قاشق ارد برنج یه قاشق شیر یه قاشق کوچیک عسل مخلوط کن 

20دقیقه بمونه رو پوستت