2777
2789
عنوان

مامانم مهمون دعوت کرده بود هفته پیش خیلی افتضاح پذیرایی کرد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 128581 بازدید | 517 پست
اینو گفتی یاد نه سال پیش خودم افتادم که هییییچ تراپی ای نمیتونست کمکم کنه اون مهمونی رو فراموش کنم،خ ...

عزیزم 

یعنی اینا براشون مهم نیست که مهمون چقد دلش میشکنه و ناراحت میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر من دستپخت افتضاحی داره چند بار تازه عروس بودم مارو دعوت کرد نتونستیم بخوریم تو رو دروایسی دو لقمه خوردیم بعد اومد خونه مون مامانم بهترین غذاهارو براشون درست کرد خودش فهمید چه خبره الان سالهاست هرکی بره خونه ش از بیرون حاضری میخره

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

نه مامان من گوجه هم نریخته بود با ی عاااالمه اب

رب و گوجه هم که بهش بزنی بازم بادمجون و خورشتش غذایی نیست که بخوای جلو مهمون خاص (طوری کع میگی موقعیت اجتماعی بالادارن و بهشون مدیونید ) بزاری

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

مامان من بلده ولی خسیسه دلش نمیاد ادویه و اینا بزنه 😐💔با اینکه بابام همه چی میگیره

کم حوصله نیست؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

شما به احترام مادر بودن نباید اذیتش کنی

احتمالا مامانت آشپزی دوست نداره

به زور میپزه

اینجور وقتا کباب بگیرین

هروقت برای خودتونم برنج میزاری روشو تزئین کن 

تا عادت کنه همیشه همینطوری بپزه

مادرت نیاز به تشویق داره 

خوب شد غذاش تشویق کنید تا دقت کنه همیشه خوب بپزه

اگه مادرت ناراحت نمیشه یه روز زنگ بزن بهشون دوباره دعوت کن بگو اون روز مساعد نبودیم امروز تشریف بیارید در خدمتتون باشیم بعدم خودت بپز یا از بیرون بگیرید جبران بشه

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

خواهر بزرگ منم اینطوره، همیشه آب می‌بنده ب خورشت ک زیادتر بشه ، خورشت هاش بی رنگ و مزه آب میدن.. خسیس هم هست تو پخت و پز . کلا بلانسبت خسیس و گدا است. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

با برنامه ریزی باید مهمون دعوت کرد . قبلش کار خودت رها میکردی ، می‌رفتی برای کمک آبرو‌داری میکردی . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...