به خاطر شرایط بد زندگیمون همش استرس دارم خود خوری میکنم دیگ جدیدا حالم بد میشه تنگی نفس میگیرم دکترم فایده نداره برا همین نمیرم اومد تو اتاق گفت بیا بریم دکتر گفتمنمیخاد گفت تو چه کاره اینمملکتی دکتری؟دانشجویی ؟سرمایه داری؟چکات برگشت خوردن؟حقوق کارگرات مونده؟شوهر باهات نمیسازه؟مادر شوهر پاشو کذاشته پشت پات؟ده تا بچه ب بختته؟تو چده اخه دیگکشتی منو دیگه مردم از دست تو...خب این مشکلارو ندارم تما هزاررتا درد دیگ دارم چکار کنم خب😭الان ۲۶ سالمه ازدواج نکردم هنوز نتونستم درس بخونم 😭بچه طلاقم با مامانمم دیگه نمیتونه سر کار بره مستاجریم یکم پول پس اندااز داریم ک اونم ب زودی تموم میشه خودم هر چی میگرردم کار پیدا نمیکنم حس میکنم نون خور اضافم با این سن ینی بابت ایناهیچیم نباشه ماشم خوشحال باشم😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامانت نگرانته . علاوه بر ناراحتی ها خودش ناراحتی هم روش افتادع بخاطر همینه ناراحته نشو
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست
لااقل باری از دوش مادرت نمیتونی برداری بار اضافه نشو
خب نگران سلامتیته . تو تلاشتو بکن ولی غصه نخور خدا حواسش هست
خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ *** گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
حق با مامانته ....تو از فردای خودت بیخبری یهو دیدی زدو فردا ی پس ی تورو دید و یه دل ک نه صد دل عاشق شد و رئیس کارخونه بود همونجا بردت سرکار و بعدم باهم ازدواج کردید ....
چرا ب خوبی های دنیا فکرنمیکنی ☹️ از حالا بفکر فردایی ک اصلا معلوم نیس چی میشه ...توتلاشت را بکن کارپیدا میشه
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....