2777
2789
عنوان

هروقت واسم خاستگار میاد خالم ابرومو میبره

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 84 پست
من با یه خانواده مشکل داشتم و خیلی هم صبر کرده بودم البته اونا مشکل داشتن و شدیداً مزاحمت ایجاد میکر ...

اره دقیقا . مشکل من اینه مامانم سمت خواهرشه و منم دختر خونم نمیتونم شکایت کنم هرچقدرم بخوام قطع رابطه کنم باز میان خونمون . انقدرم پرو هستن میرن ابرومو میبرن بعد دوهفته بعد میان خونمون . البته دختر خودشم گند به بار اورده این حسوده که من نشستم سر جام میخواد ابرو منو ببره . 

در رقابت با خودم 💪🏻👸🏻

اره خیلی مهربونم . شما جای من بودین عروسیتون دعوتش میکردین؟

اصلا دعوتش نمیکردم چطور آدم دلش میاد برای بچه خواهرش ننگ بسازه ببخشید اینجور میگم خاله ت و دخترش اصلا عقل ندارند من عاشق دختر خاله هامم اگه کسی بهشون حرفی بزنه حمایت میکنم اصلش هم این هست خاله شما عجیبه و تا آخر عمر باهاش کات کنید چون کمر به نابودی شما بسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دعوتش نمیکردم چطور آدم دلش میاد برای بچه خواهرش ننگ بسازه ببخشید اینجور میگم خاله ت و دخترش اصل ...

اره اخه ابرو دختر خودشم رفته دوس داره ابرو منم بره دلش خنک بشه

در رقابت با خودم 💪🏻👸🏻

اره دقیقا . مشکل من اینه مامانم سمت خواهرشه و منم دختر خونم نمیتونم شکایت کنم هرچقدرم بخوام قطع رابط ...

منم دختر خونم.

خانوادمم شدیداً ملاحظه میکنن با مردم 

یه انقلاب بزرگی بود تو خانوادم 

قبل من کسی اصلا سمت دادگاه و شکایت کردن نرفته بود..

ولی وقتی میبینی یه جایی زندگی می‌کنی و شاید تا چندسال آینده هم نتونی مستقل بشی 

یا حتی دوست داری ازدواج کنی ولی نمیتونی

و هیشکی هم به فکرت نیست 

پس چرا ما خودخواه نباشیم؟؟

بالاخره یا باید داد زد و یه دعوای حسابی با خانوادت و یا خالت 

یا بری شکایت کنی تا بترسن 

یا کلا قید ازدواجو بزنی 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

منم دختر خونم.خانوادمم شدیداً ملاحظه میکنن با مردم یه انقلاب بزرگی بود تو خانوادم قبل من کسی اصلا سم ...

اره واقعا اصلا ابرو واسم نذاشتن یه بارم جلو مهمونامون دخترخالم گفت پردتو دوختی . دیگه میخوام قایم شم از دستشون . تهمتای جنسی رکیک میزنن به ادم . قایم شم تا برم خوابگاه دانشگاه خلاص بشم . اصلا خانواده خودمم باید حذف کنم پای هرچی احمقه باز کردن به خونمون

در رقابت با خودم 💪🏻👸🏻

منم خواهر زاده هام رو خیلی دوس دارم و باهاشون دوستم بیشتر تا خاله ولی امان از خاله ی خودم،یه حرف بیا ...

امان

ولی خوش به حال خواهر زاده هات

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️