2777
2789

۱_آیا مش همون دکلره هست؟

۲_آیا الان برم موهامو دکلره کنم ۵ ماه بعد باز هم میتونم موهامو دکلر کنم؟ نمیسوزه موهام؟

۳_‌ آیا کراتین کردن، به درد کسایی که موخوره دارن میخوره؟

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

عزیزم دکلره با مش فرق داره مش یه تیکه هاشه و کمتر اسیب میزنه

پنج ماه بشرطق ک ساقه موهات خشک نشده باشه و خوب باشه و ولی بهتره تا یکسال رنگ نکنی

کراتین میگن ریزش میاره 

کراتین به درد هیچ قشری نمیخوره به شدت آسیب زننده هست و نمیتونید دیگه موهاتونو رنگ کنید

نکته بعدی مش و دکلره یکی هستن

اما مش کلاهی کاملا متفاوت از فویلیه

خیر بعد از پنج ماه نمیتونید ترمیم کنید چون حداقل زمانی بین ۸ تا ۱۲ماه باید از دکلره قبلی بگذره ک به مو اسیب نزنه

آواکادو سایت🥑                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مش فرق میکنه با دکلره 

من بعداز دکلره موهام نابود شد

کاش حرف نی نی سایتیا رو گوش گرفته بودم‌

فکرنکنم بشه ۵ ماه بعد دکلره کرد چون مو خیلی آسیب دیده 

سوال سومتو نمیدونم

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

مش فرق میکنه با دکلره من بعداز دکلره موهام نابود شدکاش حرف نی نی سایتیا رو گوش گرفته بودم‌فکرنکنم بش ...

مش یعنی آسیبش کمتره؟

چجوری نابود شد؟ یعنی وزوزی شد؟

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

مش یعنی آسیبش کمتره؟چجوری نابود شد؟ یعنی وزوزی شد؟

بستگی داره چ مدل مش بخوای فویلی یا با کلاه 

من با فویل چندتا تکیه از موهام رنگ زدم خیلی خوشکل شدن آسیبم ندیدن چون به ریشه نمیرسه

وسوسه شدم رفتم کل موهامو دکلره زدم ، موهام خشک شده خیلیی خشک هرچی میزنم بهش فایده نداره ، قبلش موهام خیلی نرمو خوش حالت بود الان نه 

مش کلاهی نزدم نمیدونم چطوره ، ولی مش با فویل شیکتره

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹