2777
2789
عنوان

هروقت واسم خاستگار میاد خالم ابرومو میبره

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 84 پست
بعد شما بودی مثلا جای من عروسیت دعوتشون میکردی؟

من وقتی همه چیز پیش رفته بود بله

مثلا محضر خطبه خوندی واسه عقد دعوت کن

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

تقصیر خودتونه که اینقدر حریم زندگی تون را شل گرفتید که خاله ت بتونه این کار را بکنه چرا همون اول کات نکردید با این زنک دیوانه و دخترش؟ تا حالا خاله اینجوری ندیدم. مقصر شمایید که می‌بخشیدشون کلا از زندگی بندازیدشون بیرون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم ساده گیرت آوردنچونکه کسیو ساده فرض کنی به خودت جرات میدی راجع بهش هر حرکتی بزنی باید انقد ت ...

اره خیلی سادم امروز یکی ابرومو ببره فرداش باز گرم میگیرم باهاش . خیلی مهربونم . شما جای من بودی عروسیت دعوتشون میکردی؟

در رقابت با خودم 💪🏻👸🏻

بعد شما بودی عروسیت دعوتشون میکردی؟

عروسیم دعوت کنم؟ تفم تو صورتشون نمینداختم غلط کردن پاشونو تو عروسیم بذارن

من فامیلام یک صدم این بهم بدی کردن با همشون قطع رابطه ام

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا نذار از جزئیات روابط و کارات و زندگیت سردربیارمروابطت را هم کنترل کنآدم حسود آسیب میزنه خیلیشای ...

منم خواهر زاده هام رو خیلی دوس دارم و باهاشون دوستم بیشتر تا خاله ولی امان از خاله ی خودم،یه حرف بیاریه که دومی نداره تو فامیل من کلا باهاش قطع رابطه م، هر وقتم منو میبینه گله داره که بی معرفتی خب زن حسابی یکم جلو زبونتو بگیر چارتا آدم دوروبرت بمونن

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

باباااااا تروخدا یکم اعتماد به نفس یکم خودتو ارزشمند بدون بنی چی بهت میگن خراب تو هنوز قطع ارتباط نکردی اصلا نباید یک کلام حتی حرف بزنی با اونا هر جا دیدیش بی محلی کن اصلا اونجا نمون 

تقصیر خودتونه که اینقدر حریم زندگی تون را شل گرفتید که خاله ت بتونه این کار را بکنه چرا همون اول کات ...

اره خیلی مهربونم . شما جای من بودین عروسیتون دعوتش میکردین؟

در رقابت با خودم 💪🏻👸🏻

تقصیر خودتونه که اینقدر حریم زندگی تون را شل گرفتید که خاله ت بتونه این کار را بکنه چرا همون اول کات ...

خآله من چند ماه پیش از شدت حسادت که می‌خواست زندگی مامانمو خراب کنه شماره مامانمو به عنوان زن خراب پخش کرده بود از اون طرف  دوستش زنگ زده به مامانم که من صیغه شوهرتم 😂😂😂😂😂

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

باباااااا تروخدا یکم اعتماد به نفس یکم خودتو ارزشمند بدون بنی چی بهت میگن خراب تو هنوز قطع ارتباط نک ...

مثلا شما جای من بودی عروسیت دعوتش نمیکردی؟ بدبختی همش تو ختم میبینمشون 

در رقابت با خودم 💪🏻👸🏻

اره خیلی سادم امروز یکی ابرومو ببره فرداش باز گرم میگیرم باهاش . خیلی مهربونم . شما جای من بودی عروس ...

به خاطر کسایی که دوستشون دارم راه میام

اگه مامانم بخواد اره،ولی جوری رفتار میکنم انگار ندیدمشون،یعنی سلام و علیک عادی،خیلی گرم نمیگیرم

چون دخترخاله های خودم همینن،بالاخره دل و زبون باید یکی باشه

من با یه خانواده مشکل داشتم و خیلی هم صبر کرده بودم 

البته اونا مشکل داشتن و شدیداً مزاحمت ایجاد میکردن،حرف مفت میزدن..

آرامش نداشتیم خانوادگی 

ولی کسی کاری نمی‌کرد 

یکبار شدیداً عصبانی شدم دیگه نمی‌تونستم تحمل کنم 

زنگ زدم ۱۱۰ اومدن 

و بعدم شکایت کردم 

قصدم جدی نبود.خیلی هم پیگیری نکردم 

ولی کشوندمشون دادگاه 

تو خونه یکم بحث شد که همون اول راه صلح کن 

ولی من قبول نکردم.

من راهی که فکر میکردم درسته رفتم 

در آخر رفتن که رفتن.

همه ازم تشکر کردن 

یه عده زیادیو نجات دادم.

بعضی وقتا واقعا برای نجاتمون باید یه همچین کارایی کرد 

عمرت،اعصابت،ازدواجت 

همه داره نابود میشه و کسی برات کاری نمیکنه 

حرفاشون ضبط کن،ازش فیلم بگیر

اولش تهدیدش کن که شکایت می‌کنی

ادامه داد واقعا برو شکایت کن و بعدم جلوش گریه کن و بگو چون دوستت دارم اینکارو کردم.

این نظر منه و شاید برای بقیه نظریه محبوبی نباشه 

ولی به نظر من بعضی وقتا مجبوری

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨