2777
2789
عنوان

زن مدیر ساختمون میگه زنگ نزن به شوهر من

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 51 پست
من احساس میکنم قصدش انتقام بود قکر کرده من انداختمش سر زبونا

خودش خراب بازی درآورده .مقصر تو نیستی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با من اینطوری کرد!!

مثلاً خواسته حساب کار دستت بیاد ؛بری به باقی زنها بگی اونام 💩💩به خودشون 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

من حس میکنم خواست ابروی منم ببره چون جلو چندتا از همسایه ها گفت

نه .فقط خواست حساب کار دست همه بیاد .تو چی گفتی بهش ؟

گفتم برو بگیر هرکار میکنی بکن شوهرت مال خودت

خوب گفتی .باید میگفتی ماها باید حواسمون باشه شوهر مارو قاپ نزنی  آخه بلدکاری و  بلند میخندیدی 

نه مگه میشه. چرا من دو سال پیش زنگ زدم به شوهرش ولی دو ساااال پیش به الان چه

شوهرش گفته فلانی زنگ زده این توهم برش داشته همه دنبال شوهرشن چون خودش اینجور ازدواج کرده از درون خودخوری میکنه ارامش نداره

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗