2777
2789

خودش از شوهر اولش که طبقه دوم بود طلاق گرفت شوهر کرد مرد طبقه ی ششم. تو اون مدتم حرف و حدیث پشت سرش زیاد بود.  گمونم یکی دیگه از همسایه هام که با من دشمنی داشت به دروغ گفته بود من پشت سرش حرف میزنم(یعنی پشت سر اینکه الان زن مدیر ساختمونه). منم آخرین باری که به مدیر ساختمون زنگ زدم دو ساااال پیش بود که این خانم هنوز طلاق نگرفته بود از شوهر اولیش و زن این نبود!! 

حالا چند روز پیش اومده میگه چرااا به شوهر من زنگ میزنی پیام میدی پرینتتو بگیرم!! اصلا هنگ کردم.

به نظرتون چرا اینطوری کرد 

جم تی وی باشه🫣

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب جوابشو می‌دادی 

میگفتی حتما شوهرت با یکی دیگه تیک میزنه انداخته گردن من

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اول که 

بگو بگیر کیو از چی میترسونی

دوم

شوهر اولش تو همون ساختمونه هنوز

چه چیزا ادم‌میشنوه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.