2777
2789
عنوان

منظور اکسم چیه عکس پیام هاش

196 بازدید | 15 پست

بعد دوماه البته کم و بیش سر موضوعات مختلف پیام می‌داده دیشب ساعت ۳ اینارو فرستاد ولی اصلا منظورشو نفهمیدم جواب هم ندادم ممکنه مست باشه چرت و پرت نوشته باشع؟یا خابالوی چیزی باشه نفهمیده باشه؟؟الان میزارم

ببخشید اسی میشه ی سئوال بپرسم؟؟ 

خانومای ترک این یعنی چی 

الله ایستسه اولار بندلرینه بِل باغلاما

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خدا بخواد میشهبه بنده هاش تکیه نکن

ممنون گلی 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

ببخشید اسی میشه ی سئوال بپرسم؟؟ خانومای ترک این یعنی چی الله ایستسه اولار بندلرینه بِل باغلاما

خدا بخواد میشه به بنده ها ربطی نداره و به بنده های خدا مرتبط نیست

خدا بخواد میشه به بنده ها ربطی نداره و به بنده های خدا مرتبط نیست

ممنون گلی 

مشکوکه والا

یعنی اونو دوست داشته؟

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم