2777
2789
عنوان

عجب بعضیا چرا همچینن

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 65 پست
خوب کدوم سایت تو ایران آمار میده ، بگو برم ببینم

شما آمار رو هم ببینید میگی کار خشک مذهب هاست 😅

فقط بدونیم با تبلیغ این مسئله تا ابد در گناه و آه دخترای نابود شده مقصریم

.

مگه هر کسی دکتری داره اسوه ست؟؟به عقل خودت رجوع کن.رابطه ای که حد و مرز داشته باشه اصلا بد نیست.اینج ...

آخه خیلی از این نیمه ی گمشده ها بعد یمدت واقعا گم میشناااا،اونوقت میمونه یه دختردلشکسته و افسرده یا یه خانم مطلقه. ما نمیگیم از این جاهایی که شما گفتید پیداکنن میگیم زیر نظر خونواده ها هم میشه آشناشد همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خیلی از این نیمه ی گمشده ها بعد یمدت واقعا گم میشناااا،اونوقت میمونه یه دختردلشکسته و افسرده یا ...

الان همین استارتر یه دختر عصبی و افسرده و غصه دار هست .تاپیکهاشو ببینید نه تنها به شناخت نرسیده آرامش  هم نداره .نه می‌تونه خوب درس بخونه نه ....نمیتونه بیرون بیاد حتی ازین رابطه 

همین یعنی راه اشتباه و گناه .گناه یعنی لطمه خوردن.

شما آمار رو هم ببینید میگی کار خشک مذهب هاست 😅فقط بدونیم با تبلیغ این مسئله تا ابد در گناه و آه دخت ...

برو بابا

خانواده که به بچه اش محبت نکنه، خانواده که با نگاه صفر و یک به مسائل باعث بشه ، بچه اش ازش پنهان‌کاری کنه، صد در صد تو تباه شدن اون بچه‌مقصره

پدری که به دخترش محبت نکنه. اون با اولین محبت و توجه کسی از خود بی خود بشه. حتما مقصره.مقصرها درونی هستن و شما هم به خاطر لجاجت توی یه طرز فکر و تعصب بیجا‌مقصری

ادم اگر با خانواده راحت باشه، محبت ببینه و منطقی زندگی کنه ، هیچوقت توی دوستی ضربه نمی خوره

دوستی تا چطور دوستی باشه دوستی که باب آشنایی بیشتر و درک عواطف و سلیقه همه یا دوستی که برای رفع خلأ ...

الان دوستی این خانوم هیچکدوم از اینا نیست، آقا گفتن منتظر بمونین تا شغل مورد علاقه ش پیدا بشه که خدا کنه هرچه زودتر پیدا بشه و سروسامون بگیرن و ان شالله که عاقبت بخیرشن

حد و حدودها رو میشه زیر نظر یه بزرگتر هم انجام داد اتفاقا اگه واقعا قصدش جدی باشه میره خواستگاری و ا ...

از دوطرف میشه نگاه کرد و حق داد ولی گرفتن تصمیم درست سخته بخاطر غلبه احساسات

;-)

حد و حدودها رو میشه زیر نظر یه بزرگتر هم انجام داد اتفاقا اگه واقعا قصدش جدی باشه میره خواستگاری و ا ...

خب شاید نخوان به این زودی خانواده ها باخبر بشن

شاید خانواده ها فکرشون بسته تر از استاده باشه بگن وای نه حتما پی کثافت کاری میرین ولاغیر.

منو شوهرمم مجازی دوست دوست شدیم و ازدواج کردیم بااینکه مادرشوهرم واقعا زن خوبیه ولی از این موضوع دوست بودن ما انگار شرمساره به فامیلاش گفته آشناییت بود وفلان. ببین انقد ذهنشون بسته‌س.

همه آشنایی ها قرار نیس به ازدواج ختم بشه که شما هدر رفت عمر تلقی میکنی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

شما سواد دارین عزیزم؟! خدا گفته مشکل داره شما از خدا بهتر میدونی که میگی مشکل نداره؟!

شما نماینده خدا بر روی زمینین؟ قرار نیس همه طبق یه پروتکل پیش برن که

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خب عزیزم درست گفته استادت اومدیم وتا۱۰سال دیگه شغل مورد علاقه‌ی آقا جور نشد اونوقت تکلیف شما با اون ...

بله ایناهم هست و موارد منطقیش بیشتر اما چه کنم دوسش دارم 

;-)

دیگه کسی نشناخته و بدون رفتو آمد ازدواج نمیکنه .حتی سنتی هم باشه بازم اجازه رفتو آمد میدن

فک میکنی خانواده دختر اجازه چند تا رفت آمد و آشنایی رو میدن؟ یکی دو تا سه تا؟ شاید واقعا چندتای اول باب میل دختر نباشه بعد هی به خانواده بگه با فلانی می‌خوام آشنا بشم اصن عمرا خانواده (منظورم تیپ مذهبی هست) اوکی بده. بحث آبرو و در و همسایه وسط میکشن. پس بازم میگم با حفظ چهارچوب ، یک مدت اولیه رو اشکالی نداره جوونا آشنا بشن حالا یا بعدش خانواده و خواستگاری یا منتفی 

حقوق میخونم داشت از پرونده های خیانت و ایناش میگفت

مث اهالی نی‌نی سایت رو خیانت مرد ماله کشی می‌کنه ؟ 😄