2777
2789
عنوان

عجب بعضیا چرا همچینن

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 75 پست
ولی اطراف من هیچکدوم با دوستشون ازدواج نکردن وتنها چیزی که عایدشون شد افسردگیه متاسفانه،خداروشکر که ...

دقیقا تلفیق این دوتا خوبه .آشنایی ولی دوستی نه .

آشنایی تو زمان مشخص بدون دلبستگی خوبه .کسی از خانواده دختر هم آگاه باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبینیم که نه همه صد در صد سوادشو دارن و نه صد در صد با سوادا گول نخوردن .عزیزم اطراف شما نمایانگر ج ...

کدوم آمار، الان بیشتر ازدواج ها دوستی هست، میشه بگی آمار رو از کجا آوردی، کدوم سازمان میده

الان آدمها با هم معاشرت نکنن. اصلا نمی تونن زندگی کنن

یکی اهل ورزش و طبیعت گردی، مثلا نمی تونه با یکی اهل پارتی و شب نشینی، ازدواج کنه، اینا رو تو معاشرت و تو علاقه مندی ها میفهمن

الان برای آدمها منیت و حریم شخصیشون مهمه، نمیشه همینطور سنتی ازدواج کرد

یه خانم برای خودش چهار چوب بگذاره، خوب بعد آشنا بشه

ولی گویا عزیزان از خدایی که مارو آفریده بیشترو بهتر میدونن

دقیقا .عرف شده درست .خیلیا هم موفق بودن درست .ولی بیشتریا ناموفق بودن .اصلش مشکل داره .

روحیه دختر و نجابتش در خطره برای همین نهی شده .وگرنه چرا باید نهی میشد خدا که موافق آشنایی و ازدواجه؟ 

عزیزم ازدواج سنتی الان نیست، من یه عدد دختر که تا ۲۸ سالگی اصلا دوست پسر نداشتم ، خواستگار سنتی هم ن ...

چه ربطی داشت؟! 

فرزند زمانه خویش باشین که دلیل نمیشه حرام خدا رو حلال کنین امام علی هیچوقت همچین حرفی نزدن که حرام خدا اگه مردم حلال کردن اشکالی نداره یا حرام خدا ممکنه چندساله بعد حلال بشه...... 

اتفاقا الان خواستگار سنتی هم زیاده 

شما هم کاره اشتباهی کردی باید میگفتی یکی دیگه بره جلو کارا رو بکنه نه اینکه خودت حرف بزنی 

واسطه های ازدواج چیکار میکنن پس؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چه ربطی داشت؟! فرزند زمانه خویش باشین که دلیل نمیشه حرام خدا رو حلال کنین امام علی هیچوقت همچین حرفی ...

ولمون کن حروم حدا.خدا رو شکر فقط اختلاس حلال خداست

واقعا تو مغزتون چی هست

حتی خواستگار طبق احادیث میتونه اندام طرف رو ببینه

شما به همون ۱۴۰۰ پیش اعراب زندگی کن، برای بقیه نسخه نچین

حالتون هم دیدیم

کدوم آمار، الان بیشتر ازدواج ها دوستی هست، میشه بگی آمار رو از کجا آوردی، کدوم سازمان میدهالان آدمها ...

خب چه اشکالی داره همین معاشرتی که شما میگی زیر نظر یه بزرگتر باشه؟! الان مردا ازدواج میکنن بازم پایبند تعهد شون نیستن چجوری تنها میشه به حرفه یه پسر اعتماد کرد اونم الان؟! 

اومدیم نگرفت که خیلیا شون نگیرن 

بعد این وسط دختر بیشتر ضرر میبینه چون عمرش رو داده سره هیچی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ولمون کن حروم حدا.خدا رو شکر فقط اختلاس حلال خداستواقعا تو مغزتون چی هستحتی خواستگار طبق احادیث میتو ...

اصلا چه ربطی به اختلاس داشت؟! 

کدوم آمار، الان بیشتر ازدواج ها دوستی هست، میشه بگی آمار رو از کجا آوردی، کدوم سازمان میدهالان آدمها ...

آمارهای اجتماعی گفته .

موضوع اینه زمان دوستی و معاشرت اصلا عیب های طرف دیده نمیشه .سریع دلبسته میشن .

کدوم شناخت؟ 

حالا درصدی هم ممکنه معقولانه شناخت پیدا کنند مثل شما ، منکر نمیشم ولی بیشتریا نه .خصوصا سن پایین .

عذاب وجدان نداشته باش

آدم بالاخره باید با یکی آشنا شه که بتونه تشکیل خانواده بده.

شوهر که از آسمون نمیفته پایین.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خب چه اشکالی داره همین معاشرتی که شما میگی زیر نظر یه بزرگتر باشه؟! الان مردا ازدواج میکنن بازم پایب ...

عزیزم حالت خوبه

بزرگتر یعنی چی، یعنی یه نفر رو بردارن با خودشون بیرون ببرن

خوب طرف وقتی بعد یه مدت تو رو میبره تو خانواده. یعنی زیر نظر خانواده هست

اگر مادر دختر خشک مذهب نباشه

از اول در جریان رابطه هست، حتی اگر طرف مشکل دار باشه، به دخترش میگه، مشورت میکنن با هم

اصلا طرف وقتی ببینه دختر خانواده اش در جریان رابطه هستن

قصدش جدی نباشه ، ادامه نمیده

اتفاقا خانواده ها باید بپذیرن روش قدیمی منسوخ شده ، تو روش جدید با بچه هاشون همراهی کنن، مطمئن باش هیچ مشکلی پیش نمیاد

شما سواد دارین عزیزم؟! خدا گفته مشکل داره شما از خدا بهتر میدونی که میگی مشکل نداره؟!

چرا الان داری سعی می کنی اعتقادات رو تحمیل کنید؟؟

من شخصا به این باور ندارم حرف خدا این باشه.

شما هم هر برداشتی که می کنی فقط می تونی تو زندگی خودت پیاده کنی نه دیگران.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

چه بدونم میگه دکترا دارم و فلان واقعا دودل شدم

مگه هر کسی دکتری داره اسوه ست؟؟

به عقل خودت رجوع کن.

رابطه ای که حد و مرز داشته باشه اصلا بد نیست.

اینجا اکثر کاربر ها هنوز فکر می کنن ازدواج ۳ حالته 

یا از طریق واسطه های ازدواج یا از فامیل و همسایه یا از سایت همسر یابی

کلا اعتقاد ندارن آدم می تونه نیمه‌ی گمشده اش رو خودش پیدا کنه